Taş Meclisi

Bence kötü bir film.
nskmourinho
nskmourinho

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Tamam kitaptaki gibi akıcı ve heyecanlı beklemiyoruz bu tür eserleri ama bu kadar da baştan savmayın be kardeşim.Çok çok kötü bir çevirim olmuş iki üç günde çekip hazır kitap sıcakken parayı alalım düşüncesi bıktırdı 3/10
s-kbl
s-kbl

11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
J.C Grange nin kitabından uyarlanmış bir film ... Bu film keşke hiç çekilmeseymiş.. kitabını okudum ve filme uyarlanmış halinii hiiç beğenmedim .. kitabını okumamış olsaydımda filmi zten beğenmezdim !
gslicadi91
gslicadi91

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
süper bir yazar, iyi bir yönetmen ve başarılı bir film.film gercekten güzeldi.yönetmenin kitabı birzcık kndi dünyasına uyrlaması güzel olmuş.bazı aksklıklar ve durgunluklar olmasına rğmen konu,oyunculuk ve gizem filmi cok güzel bi hale getrmiş.
yenilige-dogru
yenilige-dogru

2 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film çok ağır ilerliyor sıkılmadım diyemem ama yine de düşündürücü kurgusuyla kaliteli bir yapım.
scorpion1954
scorpion1954

27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
berbaaaaattt!!! hiç bir bağlantı yok ne olup ne bitiyor kitabı okumasam hayatta anlamam.çok kötüydü.zamanınızı boşa harcamayın puanından da belli oluyor zaten 1 puan vericem.
sweetcurse-87
sweetcurse-87

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
lütfen kitapların film yapılmasına son verilsin! böyle mi berbat edilir güzelim kurgular ya! kızıl nehirler, kurtlar impratorluğu ve taş meclisi.olağanüstü kitapların yerlerde sürünen filmleri..yazık ya cidden yazık!
rudeonerudeone
rudeonerudeone

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bahsedildiği kadar da kötü bir film değil bence.monica bellucci ve özellikle de çocuk oyuncu gerçekten üstün bir performans sergilemişler,konu da ilgi çekici ve fena değil.izlenirse pişman olunmaz,ortalama bir yapım.kitabı okumadım genelde kitapla alakasız olduğu söyleniyor,fakat kitaptan bağımsız düşünüldüğünde de bence izlenebilir bir film,çok da sıkmadı beni.
sinema
1 ziyaretçi
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sıkıcı malesef...
nephelin
nephelin

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu yazarın filmlerinin sinemaya doğru düzgün çevrilmemesi için her şeyi yapıyorlar. Kaldı ki kendi de buna izin veriyor, Kurtlar İmparatorluğunda yaptığı gibi.Arkadaşım niye müdahele etmiyorsun,senaryo ile film arasındaki kurgu farkı bu kadar olur mu,niye sahip çıkmıyorsun senaryona'Kitabı son sürat okurken,bitmesin diye dua ederken,filmi ayıla bayıla izliyorsunuz. Ama düşünüyorum da 'Kurtlar İmpararatorluğu' na göre yine de iyi sayılır.
datalay17
datalay17

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kitabını okudum fimide izledim ama kitapla film arasında hiç bi alaka bulamadım.saçma sapan olmuş boşverin izlemeyin kitabı okuyun:)
Chev
Chev

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Sıkıcı..ızdırap..Fransız filmlerini sevmeme rağmen hayal kırıklığı.. 10/4
vedek-2
vedek-2

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film kitaptan çok farklıydı. Tatsız, tutsuz, sürükleyicilik yok, konu yok, oyunculuk vasat... Kısacası bayağı bir sıkıcıydı.
4 puan veriyorum.
jamesbond-2
jamesbond-2

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bende kitabını okumadan izledim ama filmde bir şeyler eksikti tam olarak aradığımı bulamadım kitabını okuyanlar ne dediğimi anlayacaklardır.Daha iyi olmalıymış dedirtiyor karar sizin sonuçta.