Zodiac
3,8

ömer burak güner
ömer burak güner

3 Mart 2021 tarihinde eklendi
Çoğu kişi sonunu getiremis demis arkadaslar katil zaten gerçekte de bulunamıyor sadece baş şüpheli ve zanlı olarak biliniyor ama tutuklama yok spoiler:
YılmazPütün
YılmazPütün

10 Mart 2016 tarihinde eklendi
Sakin bir kafayla elde kağıt kalemle izlenilmesi gereken bir film cok fazla isim bilgi var ama bunlar filmi kötü mü yapıyor hayır aksine cok kaliteli orjinal bir yönetmeni yeter :)
Hasancan A.
Hasancan A.

7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Olaylar uzun ve ağır ilerlese de filmin size yüklemiş olduğu gizemi çözme misyonu sizi film içerisinde epey meşgul ediyor ve sıkılmaya zaman bulamıyorsunuz. Bir karakterdeki çaresizlik diğer karakterdeki umut hissiyatını ara ara kendi içinizde de hissediyorsunuz. Hadi o halde herkes dedektifçilik oynamaya!
Muhammed G.
Muhammed G.

18 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Bana en güzel gizem filmlerini söyler misin deseler Zodiac ilk sıralarda olurdu. Hatta David Fich'ın yönettiği filmleri sayardım herhalde. İşte zodiac'da öyle bir yapım. Aksine yavaş ilerleyen aksiyonu sizi sıkmıyor seyirciye bir dedektif misali bir misyon veriyor. David Fincher'ın sevdiğim yönüde budur. Seyirciyle kedi köpek kovalamacasını çok sever. Bu filmde de o izleri yansıtmış. Gayet başarılı bir film. David Fincher'ın hastası olduğu karanlık kontrasları çok seveceksiniz
sinema
1 ziyaretçi
29 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Karanlık atmosferinin verdiği ürperti ve gerçekçilik için bile izlenilebilecek bir film. Bana göre David Fincher'ın en iyilerinden biri. Yıllar önce çekilmiş bir filmin yeni yorumu. Hayla üzerine bir sır perdesinin örttüğü Zodiac Katilini anlatıyor film adından da anlayacağınız gibi. Arka arkaya cinayetler, gizli şifreli simgeler ve mesajlar, ipuçları, şüphe, içine ustaca yerleştirilmiş gizli imgeli mektuplar. Hepsi sizi alıp görüntünün, merakın içine düşürüyor. İzlediğim en iyi polisiye yapımlardan biriydi. Şehrin sessiz, sakin ama bir o kadar ürkünç havası, bana göre çok iyi olan bıçaklama sahnesi için bile izlenilebilir. Polislerin aklını allak bullak eden bilmeceler, sırlar sizi de çözüme ulaşmaya doğru kafanızda soru işaretleri ve meraklı gözler bırakacak. Sanki bir labirentin içinde çıkışı ararcasına katil kim ve neden öldürüyor sorusunun cevabını arayacaksınız. Ne yazık ki bu soruların cevapları meçhul. Bilen veya gören yok. Gölge gibi belirsiz bir polisiye gerilim.
devrancevher
devrancevher

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
seri katil, gercek hikaye, saglam film begendim.
-alp-
-alp-

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İyi filmdir. 10/9
kocakaptan35
kocakaptan35

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Gerçek olaydan alınmış güzel işlenmiş bir film,beni en çok 1970 li yılların Amerikan polisinin beceriksizliği ve o zamanki suçlu yakalama tekniklerinin yetersizliği etkiledi 108 puan.
conti84
conti84

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi yeni izledim.Sonu böyle bitmemeliydi diyenler,iki satır yazıyla bitmesine bozulanlar filmin başındaki iki satır yazıyı okumadılar herhalde.
İzleyecekleriniz gerçek bir dava dosyasından uyarlanmıştır!
Gerçekten 157 dakika gibi bir süresi olmasına rağmen ve çok şükür araya gereksiz aşk meşk sahneleri girmemesi nedeniyle asla sıkılmadım hatta uykumu kaçırdı sürükleyiciliği ile.Safkan bir seri katil filmi.Fincherın en iyisi mi derseniz tabiki değil ancak izlemezseniz olmaz
sasili
sasili

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
fincher filmi izlemek güzeldi.Hikayesi güzeldi.Ancak finalde biraz eksiklik vardı.
rabis1996
rabis1996

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence çok harika bi film oyuncuları kamerası konusu... derste ingilizce izledik insanların sesleri bile harika herkese tavsiye ederim
nskmourinho
nskmourinho

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
işte fincher zekası.bir seri katil filmi ancak böyle ters yüz edilir.belgesel tadındaki zodiac yönetmen dehası ile cok iyi bir film sunuyor bizlere. 8/10
sinema
1 ziyaretçi
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Zodiac, diyalogların fazlaca öne çıkıp aksiyonun biraz daha geride kaldığı bir film. Onun için 150 dakika boyunca canınız sıkılmıyor dersek yalan söylemiş oluruz. Hele bir de İngilizce bilmiyorsanız altyazı okumak sıkıntınızı ikiye katlıyor. Sevena benzer beklentisiyle gidecekseniz hayal kırıklığına uğramanız mümkün; ama Fincher olsun çamurdan olsun diyorsanız Zodiacı kaçırmamakta fayda var. 8/10
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Evet film uzundu, uzun bir zaman dilimini kapsıyordu. İyi bir yönetmen iyi bir senaryoyla harika bir iş çıkarmış bence. Oyuncularında büyük bir payı var. Güzel izlenmeye değer bir film..
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
üst düzey bi filmdi fincher in fight clubtan soraki 2. en iyi filmi tabi bence ama uzun olması tejk dezavantajıydı sonu da gayet iyiydi bu arada sonuçta gerçek bi hikaye sonunu değiştircek halleri yok...