Buz Devri 2: Erime Başlıyor

Shanon Dennis
Shanon Dennis

20 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Bu, iki yıldan uzun süren çabalarımın ardından nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne, İlluminati'ye nasıl katıldığımı ve dolandırıcıların paramı çalmaya devam ettiğini anlatan tanıklığım. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında internette Lord Felix Morgan ile tanışana kadar paramı çalmaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçip her şeyi anlattım. Kaydolmamı önerdi ve başlamak için yüklü üyelik ücretini ödedim. Yeni Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve girişte dolar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını duyuracağıma söz veriyorum. Bugün Yeni Dünya Düzeni İlluminati'sine katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin. Bu, her zaman istediğiniz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi fırsatınız. Lord Felix Morgan ile Illuminatiofficial565@ adresinden e-posta veya +447353027456 numaralı WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Stellar Walker
Stellar Walker

27 Ekim 2025 tarihinde eklendi
Bu, iki yıldan fazla uğraştıktan sonra nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne, İlluminati'ye nasıl katıldığımın tanıklığıdır, ancak dolandırıcılar paramı çalmaya devam etti. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında internette Lord Felix Morgan ile tanışana kadar paramı çalmaya devam ettiler. Onunla iletişime geçtim ve her şeyi anlattım. Kaydolmamı önerdi ve başlamak için yüklü üyelik ücretini ödedim. Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve katılır katılmaz bir milyon dolar aldım. Çok mutluyum! Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün Yeni Dünya Düzeni İlluminati'sine katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin. Her zaman istediğiniz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi şansınız bu. Lord Felix Morgan ile WhatsApp Plus üzerinden iletişime geçin. Dört dört yedi üç beş üç sıfır iki yedi dört beş altı
Çınar Ege Ceylan
Çınar Ege Ceylan

12 Mart 2025 tarihinde eklendi
Film serisinin konusunu, ihtişamını ve mizah seviyesini anlatmaya gerek bile duymuyorum. Bu filmin, çocukları da yetişkinleri de ele alan mizah yapısını seviyorum. O zamanlar ergen olup bunu izleyenler biraz kızarmış olabilir tabii. Şaka bir yana, film çok güzel.
Tolgakocak
Tolgakocak

6 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Bence en iyi animasyon filmler arasında başyapıt bir yapim ilk filmin devamı niteliğinde gayet güzel bir film olmuş ilkinde biraz dram vardı bunda daha çok aksiyon ve komedi vardı 10/7
Hamdullah Kaplan
Hamdullah Kaplan

21 Haziran 2021 tarihinde eklendi
En iyi animasyonlardan biri kuşkusuz. Dublajlısı ayrı güzel orijinali ayrı. Ailecek izleyin çok güzel.
pembeoje
pembeoje

29 Haziran 2016 tarihinde eklendi
en az ilki kadar güzel, eğlenceli, komik bir animasyon filmi.. hayatımda kahkalarla izlediğim tek animasyondur.. sid ile fındık peşimde koşan canlı çok tatlı bir fındık için başına gelmedik kalmadı yerim yaa :))
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Sevdiğim iki animasyon filminden birisi. Güzel film ve sıkmadan kendisini izletiyor.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

16 Aralık 2011 tarihinde eklendi
animasyonlar içinde en beğendiğim film ve konusu da güzel keyifle izledim.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

27 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
muhteşem animasyonun muhteşem serisi devam ediyor 4/5
İsmail07
İsmail07

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
en çok güldüğüm animasyonlardan ...
throughout
throughout

8 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Animasyon pek sevmediim halde bu filmi beendim.. akc, elenceli ve zellikle finali hotu.. 7/10
Mustafa Arıboğa
Mustafa Arıboğa

17 Mart 2011 tarihinde eklendi
kendini sıçan sanan mamut :) bence 9.3 puanlık birşey
omeraskinteknik
omeraskinteknik

18 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu serinin en zayıf halkası diyebilirim.
ozzy-badd
ozzy-badd

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
1.cisinin yanında çok sönük kalmış ama buda harika bir film... 1.cisinin yanında sönük kalması normal 1.cisi ayrı bir hadiseydi zaten :D....ama izlenebilir bir film...
kelda2828
kelda2828

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
tam bir hayal filmi izlerken gülmekten kendinizi tutamıyorsunuz öyle güzel ve komikki