Shanon Dennis
20 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Bu, iki yıldan uzun süren çabalarımın ardından nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne, İlluminati'ye nasıl katıldığımı ve dolandırıcıların paramı çalmaya devam ettiğini anlatan tanıklığım. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında internette Lord Felix Morgan ile tanışana kadar paramı çalmaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçip her şeyi anlattım. Kaydolmamı önerdi ve başlamak için yüklü üyelik ücretini ödedim. Yeni Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve girişte dolar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını duyuracağıma söz veriyorum. Bugün Yeni Dünya Düzeni İlluminati'sine katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin. Bu, her zaman istediğiniz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi fırsatınız. Lord Felix Morgan ile Illuminatiofficial565@ adresinden e-posta veya +447353027456 numaralı WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Bu, iki yıldan fazla uğraştıktan sonra nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne, İlluminati'ye nasıl katıldığımın tanıklığıdır, ancak dolandırıcılar paramı çalmaya devam etti. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında internette Lord Felix Morgan ile tanışana kadar paramı çalmaya devam ettiler. Onunla iletişime geçtim ve her şeyi anlattım. Kaydolmamı önerdi ve başlamak için yüklü üyelik ücretini ödedim. Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve katılır katılmaz bir milyon dolar aldım. Çok mutluyum! Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün Yeni Dünya Düzeni İlluminati'sine katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin. Her zaman istediğiniz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi şansınız bu. Lord Felix Morgan ile WhatsApp Plus üzerinden iletişime geçin. Dört dört yedi üç beş üç sıfır iki yedi dört beş altı
Film serisinin konusunu, ihtişamını ve mizah seviyesini anlatmaya gerek bile duymuyorum. Bu filmin, çocukları da yetişkinleri de ele alan mizah yapısını seviyorum. O zamanlar ergen olup bunu izleyenler biraz kızarmış olabilir tabii. Şaka bir yana, film çok güzel.
Bence en iyi animasyon filmler arasında başyapıt bir yapim ilk filmin devamı niteliğinde gayet güzel bir film olmuş ilkinde biraz dram vardı bunda daha çok aksiyon ve komedi vardı 10/7
en az ilki kadar güzel, eğlenceli, komik bir animasyon filmi.. hayatımda kahkalarla izlediğim tek animasyondur.. sid ile fındık peşimde koşan canlı çok tatlı bir fındık için başına gelmedik kalmadı yerim yaa :))
1.cisinin yanında çok sönük kalmış ama buda harika bir film... 1.cisinin yanında sönük kalması normal 1.cisi ayrı bir hadiseydi zaten :D....ama izlenebilir bir film...