Hesabım
    2022'nin En Heyecanlandıran Yönetmen - Oyuncu İş Birlikleri

    2022'de izlemeyi heyecanla beklediğimiz 15 yönetmen ve oyuncu iş birliği...

    İlk iki ayını geride bıraktığımız 2022 yılı, bize sinema anlamında heyecan verici bir yıl vadediyor. Covid-19 pandemisinin yavaşladığı ve sinema salonların nihayet eskisi gibi dolmaya şu günlerde, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Terence Malick, Damien Chazelle, Michael BayScott Beck ve Bryan Woods gibi yönetmenlerin yeni filmlerini izlemek için heyecanla bekliyor ve gün sayıyoruz.

    Merakla beklediğimiz bu filmleri hatırlamak ve heyecanımızı katlamak için hazırladığımız bu galeride, 2022 yılının en ilgi uyandıran oyuncu ve yönetmen iş birliklerini derledik. Listemizde daha önce de defalarca birlikte çalışan Martin Scorsese ile Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio (Killers of the Flower Moon) gibi yönetmen ve oyuncu iş birliklerinin yanı sıra, Baz Luhrman ve Tom Hanks (Elvis) gibi ilk kez birlikte çalışan yönetmen ve oyuncular da yer alıyor.  

    Listelediğimiz filmlerin bazıları yalnızca yönetmenler ve oyuncuların birlikteliği ile değil, başrolü paylaşan yıldızların birlikteliği ile de dikkat çekiyor. Örneğin George Clooney ve Julia Roberts'ı yeniden birleştiren romantik komedi "Ticket to Paradise" ve, uzun kariyerlerine rağmen ilk kez birlikte rol alacak olan Brad Pitt ve Sandra Bullock'u bir araya getiren aksiyon filmi "Bullet Train" 2022'nin merak edilen oyuncu birliktelikleri arasında bulunuyor.

    İşte 2022 yılının en çok merak edilen 15 yönetmen ve oyuncu iş birliği...

    Ana de Armas ve yönetmen Andrew Dominik, Marilyn Monroe biyografisi "Blonde"da bir araya geldi.

    Oscar'lı Jared Leto, yönetmen Daniel Espinosa ile "Morbius" filminde çalıştı. Vizyon tarihi defalarca ertelenen film 1 Nisan'da sinemalarda!

    "Booksmart" ile yönetmenliğe adım atan ve büyük beğeni toplayan Olivia Wilde'ın yeni filmi "Don't Worry Darling"te son dönemlerin yükselen yıldızı Florence Pugh rol alıyor.

    Usta sinemacı Baz Luhrmann ile Austin Butler ve Tom Hanks "Elvis" filminde birlikte çalıştı. Butler'ın Elvis Presley'e hayat verdiği filmde Tom Hanks, menajer Tom Parker'ı canlandırıyor.

    Brad Pitt ve Sandra Bullock, "John Wick", "Deadpool 2" gibi filmlerin yönetmeni ve Pitt'in eski dublörü olan David Leitch'in aksiyon filmi "Bullet Train"de ilk kez birlikte rol aldılar. Film yaz aylarında vizyona girecek.

    Aksiyon filmleriyle öne çıkan Michael Bay ile Jake Gyllenhaal'un ilk kez birlikte çalıştığı gerilim ve aksiyon filmi "Ambulance" 18 Mart'ta vizyona giriyor.

    Yönetmen Ol Parker'ın Julia Roberts ve George Clooney ile birlikte çalıştığı romantik komedi "Ticket to Paradise" 2022 sonbaharında izleyiciyle buluşacak.

    "The Witch" ve "The Lighthouse" gibi filmleriyle beğeni toplayan Robert Eggers, merakla beklenen yeni filmi "The Northman"de Alexander Skarsgard ile bir araya geldi. 22 Nisan'da vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Nicole Kidman, Ethan Hawke, Anya Taylor-JoyBjörk ve Willem Dafoe yer alıyor.

    Dwayne Johnson ile yönetmen Jaume Collet-Serra'yı bir araya getiren DC Comics uyarlaması "Black Adam" yılın en çok merak edilen süper kahraman filmlerinden biri.

    Usta yönetmen Steven Spielberg, kendi çocukluğundan yola çıkan yarı-otobiyografik filmi "The Fabelmans"ta Seth RogenPaul Dano ve Michelle Williams ile çalışıyor. Çekimleri devam eden filmde yönetmen David Lynch de oyuncu olarak yer alıyor.

    "Whiplash" ve "La La Land" filmleirnin Oscar'lı yönetmeni Damien Chazelle'in yeni filmi "Babylon"da Brad Pitt ve Margot Robbie rol alıyorlar.

    "The Batman"de Catwoman olarak izleyeceğimiz Zoe Kravitz'in ilk kez kamera arkasına geçeceği "Pussy Island" filminde Channing Tatum rol alacak.

    Usta yönetmen Martin Scorsese'nin favori oyuncuları Robert De Niro ve Leonardo Dicaprio ile birlikte çalıştığı "Killers of the Flower Moon" yılın en çok merak edilen filmlerinden biri.

    Tilda Swinton ve Idris Elba, Mad Max filmlerinin yönetmeni George Miller'in fantastik - romantik filmi "Three Thousand Years of Longing"de birlikte rol alıyorlar.

    Oscar'lı oyuncu Mark Rylance, usta yönetmen Terence Mallick'in din temalı filmi "The Way of the Wind"te Şeytan rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top