Hesabım
    Beyazperde.com'da En Çok Bu Yıldızlar Arandı!

    Beyazperde.com 2014'ün En'lerini listelemeye devam ediyor.

    Beyazperde.com 2014'ün En'lerini listelemeye devam ediyor. 2014 yılı içerisinde Beyazperde.com okurları en çok; son dönemin büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncusu Shailene Woodley'i aramış. Bu yıl birbirinden başarılı Uyumsuz, Karda Bir Beyaz Kuş ve Aynı Yıldızın Altında filmlerinde başrolü üstlenen genç yıldızı bu listede diğer bir genç oyuncu Theo James takip etmiş. Ağırlıklı olarak televizyon yapımlarında boy gösteren Theo James 2014 yılı içerisinde rol aldığı Uyumsuz filmiyle, Beyazperde.com okurlarının dikkatlerini çekmeyi başarmış.

    Listenin üçüncü sırasında; deneyimli bir isim olan Leonardo DiCaprio yer alıyor. Oscar yönünden bir türlü yüzü gülmeyen yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz yıl Para Avcısı ve Muhteşem Gatsby filmleriyle sinema salonlarını renklendirmişti. Şu sıralar yönetmenliğini Alejandro González Iñárritu'nun üstlendiği The Revenant filmi için çalışan DiCaprio'yu, şu sıralar Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 ile beyazperdede boy gösteren Jennifer Lawrence takip ediyor. Hackerların çıplak fotoğraflarını internete sızdırmasıyla zor günler yaşayan yıldız 2014 yılında Düzenbaz, X-Men: Geçmiş Günler Gelecek, Serena ve Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 filmlerinde boy gösterdi.

    2014 yılında birden çok filmde boy göstererek Beyazperde.com okurları tarafından en çok aranan beşinci yıldız; Under the Skin, Aşk, Şef, Lucy ve Kaptan Amerika: Kış Askeri filmlerinde rol alan Scarlett Johansson oldu. Beklenmeyen ölümüyle hayranlarını yasa boğan Paul Walker, bu listede altıncı sırada yer alırken, Penny Dreadful dizisiyle oldukça konuşulan Eva Green listenin yedinci sırasına yerleşti.

    Beyazperde.com okuyucuları, aksiyon filmlerinin gedikli oyuncusu Jason Statham'ı da oldukça merak etmiş. Bu yıl Cehennem Melekleri 3 filmiyle hayranlarını selamlayan Statham'ı genç bir oyuncu olan Ansel Elgort takip etti. Henüz 20 yaşında olan Ansel Elgort, özellikle Aynı Yıldızın Altında filmindeki rolüyle izleyicilerin kalbine taht kurdu. Listenin onuncu sırasında yerli bir isim yer alıyor. Televizyon yapımlarından sonra ilk defa beyazperdede boy gösteren Şafak Pekdemir de, İncir Reçeli 2 filmindeki rolüyle hayran kitlesini bir hayli arttırdı.

    Shailene Woodley

    Theo James

    Leonardo DiCaprio

    Jennifer Lawrence

    Scarlett Johansson

    Paul Walker

    Eva Green

    Jason Statham

    Ansel Elgort

    Şafak Pekdemir

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top