Hesabım
    Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in Öncesi ve Sonrası!

    Karşınızda İntihar Timi ekibinin geçmişleri!

    DC'nin en kötülerini bir araya toplayan Suicide Squad: Gerçek Kötüler ekibini bizler de daha yakından tanımak istedik.

    Bakalım hepsi tehlikeli birer katil olmadan ve hapsedilmeden önce kimlerdi? Hollywood'tan derlediğimiz bu galeriyle sorunun cevabını sizlere veriyoruz!

    Will Simth

    Ekibin Deadshot'ı Will Smith kariyerine ilk olarak The Fresh Prince of Bel-Air dizisi ile başlamıştı. Ondan önce de bir MC olarak DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince ekibindeydi.

    Margot Robbie

    Ekibin deli dolu kadını Harley Quinn'i canlandıran güzel yıldız Margot Robbie ilk olarak 2008 yılında Avustralya yapımı I.C.U ve Vigilante filmlerinde boy gösterdi. Ardından Neighbours dizisine Donna Freedman olarak katıldı.

    Jared Leto

    Hollywood'un yakışıklı yüzü Jared Leto Batman'in ezeli düşmanı Joker olmadan önce My So-Called Life'ın Jordan Catalano'suydu. Ardından ilk film projesi How to Make an American Quilt geldi.

    Cara Delevingne

    Ekibin etki altındaki gariban kızı ve bir yandan da sihirli Enchantress'ı Cara Delevingne modellik kariyerine 10 yaşında Vogue Italia ile başladı. İlk oyunculuk deneyimi ise 2012 yapımı Anna Karenina ile oldu.

    Jai Courtney

    Ekibin Boomerang'ı Jai Courtney 2005 yılında Boys Grammar isimli kısa film ile sinema camiasına altıldı. 2010'da ise Spartacus: Blood and Sand'ın Varro'su olarak tanındı.

    Joel Kinnaman

    2002 yılında The Invisible ile sinemaya atılan Joel Kinnaman 14 ay içerisinde 9 İsveç filminde boy gösterdi. Çıkışı ise 2011 yılında The Darkest Hour ile oldu.

    Jay Hernandez

    El Diablo olarak göreceğimiz Jay Hernandez kariyerine Hang Time dizisi ile başladı. 3 yıl boyunca Antonio Lopez rolünü üstlenen genç oyuncu 2001 yılında Crazy/Beautiful'da başrolü kaptı.

    Adam Beach

    Ekibin asi Slipknot'ı Adam Beach ilk olarak 1990'da Lost in the Barrens'da göründü. 2001 yılında ise komedi filmi Joe Dirt'te kendine yer bulmuştu.

    Adewale Akinnuoye-Agbaje

    Ekibin soğukkanlı Killer Croc'u Adewale Akinnuoye-Agbaje 1995 yılında Jim Carrey'le Ace Ventura: When Nature Calls filminde boy göstermişti. Nijeryalı olmanın getirisi olarak pek çok ırk kökenli engel yaşamış olan sanatçı sonunda çıkışını yapabildi.

    Karen Fukuhara

    Karen Fukuhara nam-ı diğer Katana, ilk çıkışını İntihar Timi ile yapacak. Dövüş sanatları eğitimi olan genç yıldız Disney'in de arasında bulunduğu pek çok kanalın programlarında boy göstermiş.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top