Hesabım
    Pedro Pascal "The Last Of Us" Sezon Finalinden Eğlenceli Kamera Arkası Görüntüleri Paylaştı

    Fotoğraflar ve video, Joel ile Ellie'nin mükemmel uyumunu bir kez daha gösteriyor.

    .

    Pedro Pascal, The Last of Us'ın kamera arkası görüntülerini ve 1. sezon finalinden komik bir çekim hatasının videosunu paylaştı. HBO'nun, Naughty Dog'un çok beğenilen video oyunundan uyarladığı dizi, ilk sezonuyla büyük beğeni topladı.

    Hikaye, tüm dünyayı kıyamete sürükleyen mantar enfeksiyonuna bağışıklığı olan genç bir kız olan Ellie'ye eşlik etmekle görevli Joel adında sert bir kaçakçıyı konu alıyor. Pedro Pascal ve Bella Ramsey, iki kahraman olarak mükemmel performanslar sergiliyorlar ve ikilinin arasındaki uyum dizinin başarısındaki en önemli etkenlerden biri olarak görülüyor.

    Pedro Pascal, Bella Ramsey ile birlikte yer aldığı görselleri Instagram'dan oyuncu kadrosuna, dizinin yaratıcılarına ve set ekibine teşekkürlerini sunarak paylaştı. Bu görseller, Joel ve Ellie'nin dinamiğini hatırlatıyor ancak, harap olmuş bir dünyada geçen dizide ikilinin ilişkisi zaman zaman karanlık ve acımasız olabiliyor - tıpkı Ramsey ve Pascal'ın performanslarının dikkate değer bir şekilde yakaladığı 8. bölümün son sahnesi gibi...

    "The Last of Us"ın Reytingleri "House of the Dragon"ı Geçti!

    "The Last of Us"ın sezon finali yapmasıyla birlikte hayranlar dört gözle yeni sezonu beklemeye başladı ancak çekim ve yayın takvimine dair bir bilgi henüz paylaşılmadı.

    Sinema ve Televizyonun En Sevdiğimiz Çocuk - Yetişkin İkilileri: The Last of Us, Leon, Game of Thrones...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top