Hesabım
    Çıplak'ın Üçüncü Sezonu İçin Çalışmalar Başladı

    Müjdeli haber dizinin senaristlerinden Merve Göntem'den geldi!

    BluTV'de iki sezon yayınlanan, Can Evrenol yönetmenliğindeki Çıplak dizisinden üçüncü sezon müjdesi geldi. Dizinin senaryosunu Can Evrenol'la birlikte kaleme alan Merve Göntem sosyal medya hesabından haberi duyurdu. Paylaşılan görselde, dizinin çekildiği Iphone marka telefon, yeni sezonun ve ilk bölümün adları görülüyor.

    Merve Göntem, Twitter hesabından fotoğrafı paylaşırken Can Evrenol'u etiketleyerek "Çıplak 3 mü????" notunu yazdı. Görselde ayrıca, "Çıplak 3 - Ah Eylül! 1. Bölüm: Dizi İptal" başlıkları görülüyor. Dizi için yakın zamanda çekimlerin başlaması ve 2022 yılında yayında olması olası gözüküyor. Dizinin ilk iki sezonu şu an BluTV'de yayında.

    Dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosunda Müge Bayramoğlu, Taro Emir Tekin, İpek Erdem, Umut Kurt, Selin Dumlugöl, Bora Ecer, Dila Yağcı, Berçem Koç, Murat Kılıç, Feriha Eyüboğlu ve Denizhan Akbaba gibi isimler yer almıştı, üçüncü sezon kadrosu henüz duyurulmadı. Merve Göntem'in attığı Tweeti Evrenol da takipçileriyle paylaştı ve çalışmalar başladı.

    İlk sezonda; Genç bir kadın olan Eylül geçimini eskortluk yaparak sağlar. Onun tek hayali, Galler'e taşınıp kendisine yeni bir hayat kurmaktır. Cem ise kısa bir süre sonra sosyetik bir güzelle evlenecek olan bir damat adayıdır. Gittiği bir bekarlığa veda partisinde Cem'i gören Eylül, gönlünü müstakbel damada kaptırınca beklenmedik olaylar gelişir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top