Hesabım
    Nick Offerman, ‘Last of Us’ Dizisinin Kadrosunda

    Offerman, hangi karaktere hayat verecek?

    HBO'daki “The Last of Us” dizisi, Bill'i oynamak için Nick Offerman'ı seçti. Con O'Neill'in dizide yer alacağı daha önce duyurulmuştu ama son gelen haberlere göre bir program çakışması nedeniyle gösteriden ayrılmak zorunda kaldı. Offerman, Bill rolünde yer alırken, Murray Bartlett, onun yanında, kendi izole kasabalarında tek başına yaşayan ve pandemi sonrası hayatta kalan Frank rolünde görünecek.

    Aynı adı taşıyan popüler PlayStation video oyununa dayanan HBO serisi, modern medeniyetin ölümcül bir virüs tarafından yok edilmesinden 20 yıl sonrasında geçiyor. Joel (Pedro Pascal), Ellie'yi (Bella Ramsey) baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak için işe alınır. Küçük bir iş olarak başlayan şey, her ikisinin de ABD'yi kat etmesi ve hayatta kalmak için birbirlerine bağımlı olması gerektiğinden, çok geçmeden acımasız, yürek burkan bir yolculuk haline gelir.

    Oyuncu kadrosunda Joel'in erkek kardeşi Tommy rolünde Gabriel Luna, Joel'in kızı Sarah rolünde Nico Parker ve hükümetin askeri rejimine karşı güç için mücadele eden Ateşböcekleri direniş grubunun lideri Marlene rolündeki Merle Dandridge, video oyunu rolünü yeniden canlandırıyor. Offerman, belki de en çok yedi sezon boyunca rol aldığı NBC komedi dizisi “Parks and Recreation”daki Ron Swanson rolüyle tanınıyor. O ve “Parks and Rec” rol arkadaşı Amy Poehler, şu anda bir realite yarışmasının en iyi sunucuları için iki Emmy Ödülü'ne aday gösterildikleri NBC yarışma dizisi “Making It”in sunuculuğunu yapıyor.

    Offerman'ın yakın zamanda oynadığı diğer TV kredileri arasında FX'te “Devs” ve Netflix'te “Colin in Black & White” yer alıyor. Daha sonra Hulu'da "Pam & Tommy"de ve Amazon'da "A League of Its Own" dizisinde görünecek. “Çernobil”in yaratıcısı Craig Mazin, video oyununun yazarı ve yaratıcı yönetmeni Neil Druckmann ile birlikte “The Last of Us”ı yazıp yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top