Hesabım
    Uma Thurman'lı Apple Draması ‘Suspicion’dan Fragman

    Dizide, uluslararası bir kaçırma skandalı anlatılacak

    Apple TV+, 4 Şubat'ta yayın platformuna çıkacak ve ilk iki bölümü o gün yayınlanıp, ardından her cuma bir bölüm şeklinde devam edecek olan gerilim dizisi “Suspicion”ın tam fragmanını yayınladı. Apple'ın resmi özetine göre, “Önemli bir Amerikalı iş kadınının (Uma Thurman) oğlu New York'taki bir otelden kaçırıldığında, şüpheler, söz konusu gece otelde bulunan, görünüşte sıradan dört İngiliz vatandaşına düşer. Ulusal Suç Ajansı ve FBI'ın masumiyetlerini kanıtlamak için birleşik güçlerinden kaçmak için kendilerini Atlantik ötesi bir kedi ve fare yarışında bulduklarında, herkese güvenilemeyeceği ortaya çıkar. Gizemli kaçırılmanın arkasında gerçekte kim var ve yanlış zamanda yanlış yerde olmaktan dolayı suçlu olan kim?"

    Pulp Fiction ve Kill Bill gibi filmlerin Oscar adayı yıldızı Thurman, son zamanlarda Bravo'nun “The Imposters”ında ve Netflix'in kısa ömürlü gerilim dizisi “Chambers”ta umut veren bazı TV rollerine sahipti. Önemli film rolleri açısından ise son dönem Danimarkalı yönetmen Lars von Trier filmi “The House That Jack Built”ta bir cinayet kurbanı olarak, Down a Dark Hall'da korku hikayesinin baş kahramanı ve The War with Grandpa filminde Robert de Niro'nun kızı olarak görüldü.

    Oyuncu daha sonra Showtime'ın Uber draması "Super Pumped"da Arianna Huffington'ı oynamaya hazırlanıyor. “Suspicion”ın kadrosunun geri kalanı TV hayranları için tanıdık yüzleri içeriyor: Kunal Nayyar (“The Big Bang Theory”), Noah Emmerich (“The Americans”), Georgina Campbell (“Black Mirror”), Elizabeth Henstridge ( “Agents of SHIELD”), Tom Rhys-Harries (“White Lines”), Elyes Gabel (“Scorpion”) ve Angel Coulby (“Dancing on the Edge”).

    BAFTA Ödülü adayı Rob Williams'ın (“Man in the High Castle”) showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı “Suspicion”, ilk kez 2015 yılında vizyona giren ödüllü İsrail dizisi “False Flag”e dayanıyor. Williams'ın yanı sıra yönetici yapımcılar arasında Keshet Productions'tan Howard Burch, Keshet Media Group'tan Avi Nir ve Anna Winger'ı da yöneten Emmy Ödülü adayı Chris Long (“The Americans”) yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Darin McLeod (“Watchmen”) üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top