Hesabım
    Rita Ora, Disney Plus'ın ‘Beauty and the Beast’ Uyarlamasında

    Güzel ve Çirkin'in TV versiyonuna bir oyuncu daha eklendi

    Getty Images

    Şarkıcı/söz yazarı Rita Ora, Disney Plus'ın yaklaşan 'Beauty and The Beast' prequel dizisinin kadrosuna katıldı. Haber, pazartesi günü Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin kış basın turundaki oturumu sırasında duyuruldu. “Beauty and the Beast” ön bölümünde Ora, “olasılıkla tüm krallığı etkileyebilecek bir sırrı yanında taşıyan, şaşırtıcı yetenekleri olan bir kaçak” olarak tanımlanan bir karakteri oynayacak.

    Ora, Josh Gad, Luke Evans, Briana Middleton, Fra Fee ve Jelani Alladin'in yer aldığı bir oyuncu kadrosuna katılıyor. Gad ayrıca, Edward Kitsis ve Adam Horowitz ile birlikte baş yapımcı ve ortak showrunner olarak görev yapıyor. Dizi, “Güzel ve Çirkin” olaylarından yıllar öncesinde gerçekleşiyor. Hikaye, Gaston ve LeFou'nun, LeFou'nun üvey kız kardeşi Tilly hakkında geçmişinden şaşırtıcı bir açıklamanın gün ışığına çıkmasından sonra yola çıkmalarını konu alır.

    Ora'nın film çalışmaları arasında “Grinin Elli Tonu” serisi, “Hızlı ve Öfkeli”, “Southpaw”, “Pokemon: Detective Pikachu” ve “Twist” yer alıyor. Bir müzisyen olan Ora, Birleşik Krallık'ta dört kez 1 numara olan single çıkardı ve toplam 13 şarkıyla Birleşik Krallık'ta bir İngiliz kadın sanatçı için en çok Top 10 single rekorunu elinde tutuyor. Ora son olarak, Kazak DJ ve plak yapımcısı Imanbek ile küresel işbirliği “Bang”ı yazdı ve üretti.

    Pazartesi günü ayrıca, Daveed Diggs'in Disney Plus'ın Kwame Alexander'ın aynı adlı romanından uyarlanan “The Crossover”da seslendirme yapacağı duyuruldu. Büyüme hikayesi, kaderinde basketbol fenomeni olmaya aday iki kardeşi takip ediyor. Jalyn Hall, Amir O'Neil, Derek Luke, Sabrina Revelle, Skyla I'Lece, Deja Monique Cruz ve Trevor Raine Bush başrolde.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top