Hesabım
    Russian Doll'un İkinci Sezonundan Altyazılı Fragman

    Dizinin ilk uzun fragmanı yayında!

    Meraklan beklenen ödüllü dizi Russian Doll'un yeni sezonundan ilk uzun fragman yayınlandı. Russian Doll'un ilk sezonunda Nadia, zaman döngüsünden çıkış yolunu bulmuş olabilir ama henüz hayatına adapte olmanın zamanı gelmedi. Netflix, Natasha Lyonne liderliğindeki komedinin ikinci sezonunun tam fragmanını yayınladı ve Nadia'nın yeni çıkmazına ışık tuttu.

    Nadia, The New Yorker bir metro vagonuna biniyor ve Sophie's Choice filminin bir posterini görüyor. Travis Bickle gibi giyinmiş bir adam da yanında duruyor. "Bu nedir, bir çeşit 80'lerm çetesi mi?" diye soruyor ama hayır, metro aslında hiçbir şeyden şüphelenmeyen Nadia'yı 1980'lere götüren bir tür zaman makinesi. Nadia, "Evren sonunda ölümden daha kötü bir şey buldu." diyor zaman döngücü arkadaşı Alan'a.

    Baş karakterimiz Nadia, geçmişte ilgilenmesi gereken ve bir zamanlar ailesine ait olan kayıp bir altın zulasını içeren "bitmemiş bir işi" olduğunu çabucak anlar. Yaşlı bir kadın ona hayatta bazı şeylerin açıklanamayacağını söylediğinde, espriler yapar ve her zamanki gibi fazla ciddiye almaz ama sezon onu bu konuda ciddi bir yola sokacaktır.  Russian Doll'un ikinci sezonu 20 Nisan'da Netflix Türkiye'de yayında olacak...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top