Hesabım
    'Sharlto Copley‘, Russian Doll'un İkinci Sezon Kadrosunda!

    Sevilen dizinin ikinci sezonu için çalışmalar başladı..

    “Powers”ın eski yıldızı Sharlto Copley, ikinci sezonu için, yıldızlarla dolu ve ödüllü Netflix draması “Russian Doll”a katılan en son büyük isim oldu. Daha önce duyurulan ikinci sezonun tekrar eden oyuncu kadrosu arasında Annie Murphy ("Schitt’s Creek") ve Carolyn Michelle Smith ("Colony") yer alıyor. Dizide Natasha Lyonne, kendi doğum günü partisine gitmenin sonu gelmez döngüsüne yakalanan bir New Yorklu kadın (Nadia) olarak başrolde.

    İlk sezonda ayrıca, Greta Lee, Yul VazquezElizabeth Ashley ve Charlie Barnett rol aldı. Konuk oyuncu rollerinde Chloë Sevigny, Dascha Polanco, Brendan Sexton III, Rebecca Henderson, Jeremy Bobb, Ritesh Rajan ve Jocelyn Bioh yer aldı. İkinci sezonun hikayesi ve karakter tanımlarıyla ilgili ayrıntılar hâlâ gizli tutuluyor. Güney Afrikalı yıldız oyuncunun kadroya dahil olmasıyla ilgili haberler, dizinin yakın zamanda prodüksiyona başlamasından hemen önce gelmiş oldu.

    Copley, daha sonra Ted Kaczynski'nin (diğer adıyla Unabomber) "Ted K." filmiyle karşımıza çıkacak. Oyuncu, en çok Neill Blomkamp’ın bilim kurgu filmi “District 9”da başrol oynamasıyla tanınıyor. Lyonne tarafından Amy Poehler ve Leslye Headland'la birlikte yaratılan ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği "Russian Doll"un ilk sezonu 2019'da yayına girdi ve kısa bir süre sonra Netflix tarafından yenilendi.

    Dizi, ilk sezonu için 13 Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve bu adaylıklardan üç tanesini kazanmayı başardı. Lyonne, bir komedide en iyi kadın oyuncu adaylarından biri olurken, şovun kendisi de en iyi komedi dizisi için aday gösterildi. İkinci sezonun bu yılın sonlarında Netflix tarafından yayınlanması bekleniyor. Set için önümüzdeki haftalar ekip hazır olacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top