Hesabım
    Pedro Pascal'dan ‘The Last of Us’ ve ‘The Mandalorian’ Kıyaslaması

    Başarılı oyuncu, iki yapımı karşılaştırdı

    Hollywood'un onlarca yıl boyunca popüler video oyunlarını uyarlayamamasından sonra, TV dünyası bu işe el attı ve başarılı yapımlar ortaya çıkmaya başladı. İstisnalar elbette var. “Sonic the Hedgehog 2”, Sega oyunu uyarlaması olarak Paramount için gerçek bir gişe canavarı oldu. TV yapımlarının en sonuncusu olan “Halo” serisi iyi eleştiriler aldı. Bu ivmeyi geliştirmeyi umarak daha çok beklenen video oyunu uyarlamalarından biri, HBO'nun eleştirmenlerce beğenilen kıyamet sonrası oyununa dayanan yeni yapımı “The Last of Us” olacak.

    “Chernobyl” yazarı Craig Mazin, gösteriyi yürütmek için oyunun yaratıcısı Neil Druckmann ile birlikte çalışıyor. Dizi, GQ UK ile yeni bir röportajda, dizi hakkında bir güncelleme yapan Nick OffermanBella Ramsey ve Pedro Pascal'dan oluşan etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. Pascal, “Önemli olanı onurlandırmanın ve aynı zamanda video oyunu deneyimi için ikonik olanı sunmanın, çok yaratıcı bir yolu var ve gerçekten akıllıca şeyler yapıyorlar, tüm söyleyebileceğim bu.” dedi.

    Pascal, diziyi, yakın zamandaki en büyük televizyon hitlerinden biri olan “The Mandalorian” ile karşılaştırdı. Her iki şov da sıkı hayranlarını yakalarken, kaynak materyalleri farklı yönlere taşıyarak yeni hayranlar da elde etmeye çalışıyor. Pascal, "Mazin ve Druckmann'ın "The Last of Us"ı ele alış biçimi, Jon Favreau ve Dave Filoni'nin "The Mandalorian" dizisinin işleme biçimine benziyor. Onu çok sevdikleri için emin ellerde. Eh, belli ki video oyununu Neil yarattı ama Craig onu çok seviyor. Yani gerçekten onu seven insanlar için yapılmış. Ve daha az aşina olabilecek insanlar için de çok yoğun bir hikaye anlatımı var.” dedi.

    Pascal'ın projeyle ilgili heyecanı hissedilirken, iyi bir konsol oyuncusu değil ve yeğeniyle oyunu oynamaya çalıştığında yetenek eksikliğinin tam olarak ortaya çıktığını itiraf ediyor. "Çok üzücü, hiç yeteneğim yok. Denedim, bilirsin. Ve sonra onu yeğenime teslim etmem sadece birkaç dakika sürdü. Gerçekten belirli bir tür beceri gerektiriyor ve bende yok." dedi. The Last of Us'ın 2023'te HBO'da yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top