Hesabım
    ‘Walking Dead’ Yıldızı Melissa McBride, Yeni Projeden Ayrıldı

    Hayranların merakla beklediği Carol - Daryl projesi iptal olabilir

    Melissa McBride, artık Daryl-Carol “Walking Dead” yan serisinde yer almayacak. Dizi için, ilk olarak Eylül 2020'de McBride ve Norman Reedus'un başrolde olacağı duyuruldu. Reedus ve McBride, şu anda orijinal dizinin ilk sezonundan bu yana yer alan iki oyuncu olarak, karakterlerinin ekran kimyası üzerinden uzun süredir övülüyor.

    AMC, yaptığı açıklamada, “Melissa McBride, 'The Walking Dead' evrenindeki en ilginç, gerçek, insani ve popüler karakterlerden birine hayat verdi. Maalesef, bu yaz Avrupa'da çekilecek ve gelecek yıl prömiyeri yapılacak olan, Daryl Dixon ve Carol Peletier karakterlerine odaklanan spin-off'a artık katılamayacak. Avrupa'ya taşınmak şu anda Melissa için lojistik olarak savunulamaz hale geldi. Hayranların bu haberden hayal kırıklığına uğrayacağını biliyoruz ancak, 'The Walking Dead' evreni ilginç şekillerde büyümeye ve genişlemeye devam ediyor ve Carol'ı yakın gelecekte tekrar görmeyi umuyoruz." dedi.

    Spin-off, “The Walking Dead” dizisinin yürütücüsü Angela Kang ve eski dizinin yürütücüsü ve “The Walking Dead” evreninin baş içerik sorumlusu Scott Gimple tarafından ortaklaşa oluşturuldu. Kang ayrıca spinoff'ta showrunner olarak görev yapacak. Dizinin 2023'te başlaması planlanıyor. Gösteri, şu anda AMC'de çalışmakta olan birkaç “Walking Dead” programından biri. Ayrıca, yolda Negan (Jeffrey Dean Morgan) ve Maggie'ye (Lauren Cohan) odaklanan bir yan ürün serisinin yanı sıra epizodik antoloji dizisi “Tales of the Walking Dead” var.

    “Fear the Walking Dead” kısa süre önce yedinci sezonunu tamamlarken, “The Walking Dead” diziyi sona erdirecek olan sekiz bölümlük planlanan üç bölümden ikincisini tamamladı. Ayrıca, 2018'de dokuz sezonun ardından “The Walking Dead”den ayrılan Andrew Lincoln'ün başrol oynadığı uzun süredir devam eden film projesi de var. Filmler aslında Lincoln'ün gösteriden ayrılmasından kısa bir süre sonra prodüksiyona başlaması gerekiyordu ama şu anda hız kazandı

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top