Hesabım
    ‘Westworld’ Yıldızı James Marsden, Diziye Geri Dönebilir!

    Dizinin dördüncü sezon çalışmaları başladı

    HBO'nun “Westworld” dizisinin ilk sezonunda rol alan ve ikinci sezonunda tekrar eden rolü bulunan James Marsden, diziye geri dönüyor. Kanal, haberi cumartesi günü Austin'deki ATX Televizyon Festivali'nde duyurdu ve burada Marsden şovun dördüncü sezonunu tanıtan bir panelde sürpriz bir şekilde göründü. Ayrıca panelin bir parçası olarak HBO, 26 Haziran Pazar akşamı saat 21.00'de geri dönen yeni sezonun ana görsellerini yayınladı.

    Paneldeki konuşmacılar arasında Lisa Joy (Ortak Yaratıcı, Yazar, Yönetmen ve Yürütücü Yapımcı), Alison Schapker (Yazar ve Yürütücü Yapımcı) ve yıldızlar Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Luke HemsworthAngela Sarafyan ve Aurora Perrineau yer aldı. “Westworld”de Marsden, başlangıçta “şehirdeki yeni nişancı” Teddy Flood'u canlandırdı. Gelenek olarak Joy ve yapımcılar, Marsden'in geri dönüşünün şovda nasıl entegre olacağı konusunda kaonuşmadı ve Marsden herhangi bir ipucu vermedi.

    Paylaşılan birkaç haber arasında Joy, Wood'un Delores'inin öldüğünü, ancak oyuncu için başka bir karakter yazdığını ve bu yüzden geri döneceğini belirtti. Wood, yeni yazar karakterini oynarken Joy'un bazı el hareketlerini dahil ettiğini söyledi. Joy, dizinin yeni üyesi Aurora Perrineau'yu şovun ilk panelinde karakterinin adı da dahil olmak üzere hiçbir spoiler vermediği için övdü.

    Westworld'ün dördüncü sezonunda Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul, Angela Sarafyan ve Marsden yer alıyor. Ek kadroda, Ariana DeBose, Aurora Perrineau ve Daniel Wu yer alıyor. “Westworld”ün yürütücü yapımcıları arasında Jonathan Nolan ve Lisa Joy ile Alison Schapker, Denise Thé, J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis ve Ben Stephenson bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top