Hesabım
    Simon Helberg, Rian Johnson Dizisi ‘Poker Face’in Kadrosunda

    Dizinin başrolünde Natasha Lyonne var!

    Natasha Lyonne ve Rian Johnson'ın Peacock serisi “Poker Face”in kadrosunun en son üyesi Simon Helberg oldu. Kaynakların söylediğine göre, hikaye prosedürel bir format izleyecek ve Lyonne'nin karakterinin her bölümde farklı cinayetleri çözmeye çalıştığını görecek. Senaryo ve karakterlerle ilgili daha fazla ayrıntı gizli tutuluyor. Helberg, aralarında Joseph Gordon-Levitt, Benjamin Bratt, Stephanie Hsu, David CastañedaJameela Jamil ve Tim Meadows gibi isimlerin de bulunduğu bir kadroya katılıyor.

    Helberg, en çok CBS sitcomu “The Big Bang Theory”nin 12 sezonunda Howard Wolowitz'i oynamasıyla tanınıyor. Dizi, 275'ten fazla bölümün ardından 2019'da tamamlandı. Helberg ayrıca “As They Made Us”, “Annette”, “Florence Foster Jenkins”, “Good Night and İGood Luck ” ve “A Seriosu Man” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. “Florence Foster Jenkins” filmindeki performansıyla en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Altın Küre adaylığı aldı.

    “Poker Face”, Mart 2021'de Peacock'tan 10 bölümlük bir sipariş aldı. Johnson, diziyi yarattı ve baş yapımcılığı T-Street Productions aracılığıyla yaptı. Lyonne, Animal Pictures'tan Maya Rudolph ve Danielle Renfrew Behrens ile ortak yapımcılığın yanı sıra Animal Pictures çatısı altında yapımcılık yapıyor. Nora ve Lilla Zuckerman, baş yapımcı ve ortak showrunner olarak görev yapıyor. T-Street'ten Ram Bergman ve Nena Rodrigue de baş yapımcılar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top