Hesabım
    Stranger Things Yazarları Final Sezonu İçin Çalışmaya Başladı

    Rekorlar kıran dizinin final sezonu için çalışmalar başladı

    Hawkins vatandaşları final savaşına bir adım daha yaklaşıyorlar! Netflix'in hit dizisi “Stranger Things”in final sezonu için yazarlar odası dün ik kez toplandı. Dizinin yazarları duyuruyu, @StrangerWriters isimli twitter hesaplarından; "1.Gün" başlıklı bir tweetle duyururken, fotoğrafta; boş tahtada süslü bir Stranger Things 5 logosu görülüyor.

    Matt ve Ross Duffer imzalı nostaljik bilim-kurgu dizisinin dördüncü sezonu, kötü adam Vecna'nın (Jamie Campbell Bower) geçici yenilgisiyle tamamlamıştı. Ancak hepimiz biliyoruz ki; final sezonunda başta Eleven olmak üzere tüm kahramanlarımız Upside Down'ı yok etmeye ve Vecna'yı sonuna kadar yeryüzünden silmeye çalışacaklar.

    Mayıs ve temmuz aylarında iki kısım halinde yayınlanan “Stranger Things”in dördüncü sezonu, son derece popüler olduğunu kanıtladı ve Netflix'in en çok izlenen İngilizce dizi sezonu oldu. Aynı zamanda Koreli fenomen dizi “Squid Game”den sonra en çok izlenen ikinci dizi unvanını da kazandı. Ayrıca Stranger Things'in 4.sezonu, en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere bu yılki Emmy ödüllerinde 13 adaylık kazandı.

    “Stranger Things”te Jamie Campbell Bower, Millie Bobby Brown, David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink,, Winona Ryder, Joe Keery, Natalie Dyer, Charlie HeatonMaya Hawk, Cara Buono, Priah Ferguson, Brett Gelman ve Eduardo Franco gibi büyük bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Duffer Kardeşler dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Shawn Levy, Dan Cohen, Iain Paterson ve Curtis Gwinn ile birlikte yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top