Hesabım
    Salma Hayek ve Annie Murphy, ‘Black Mirror’ İçin Görüşmelerde

    İki yıldız, yeni sezonda kadroda yer alabilir!

    Variety'nin haberine göre, Salma Hayek ve Annie Murphy, "Black Mirror"ın yeni sezonunda rol almak için görüşmelerde bulunuyor. Distopik Netflix dizisi, uzun zamandır beklenen altıncı sezonu için yavaş yavaş yıldızlarla dolu bir yetenek kadrosu oluşturuyor ve yakın zamanda Hayek ve Murphy oyuncu kadrosuna katılmaya hazırlanıyor.

    Daha önce yeni sezonda Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton ve Anjana Vasan'ın yer alacağı açıklanmıştı. Son olarak FX'in "Under the Banner of Heaven" dizisinde görülen Rory Culkin'in de gösteriye katıldığı bildirdi. Hayek, kısa süre önce Angelina Jolie'nin İtalya'da çekmekte olduğu yeni filmi “Without Blood”ı tamamladı ve Steven Soderbergh'in yakında çıkacak “Magic Mike's Last Dance” filminde rol aldı. Ayrıca, Ridley Scott'ın "House of Gucci" ve Marvel'in "Eternals" filmlerinde rol aldı.

    CBC ve Netflix'in “Schitt's Creek”indeki Alexis Rose rolüyle ve Emmy ödüllü dönüşüyle ​​tanınan Murphy, Netflix'in “Russian Doll” dizisinin yeni sezonunda başrol oynadı ve aynı zamanda AMC'nin “Kevin Can F*** Himself”inde başrol oynadı. Hikayelerle ilgili belirli ayrıntılar hala gizli tutuluyor olsa da mayıs ayında yeni bir “Black Mirror” sezonunun olduğu açıklandı. Bununla birlikte, altıncın sezonun, Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen IITopher Grace ve Miley Cyrus'un rol aldığı, sadece üç bölümden oluşan beşinci sezondan daha fazla bölüm içereceği biliniyor.

    Haziran 2019'dan bu yana yayınlanan ilk sezon, yaratıcı Charlie Brooker ve yaratıcı ortağı Annabel Jones'un Ocak 2020'de Endemol Shine Group tarafından desteklenen prodüksiyon şirketleri House of Tomorrow'dan ayrılıp kurulduğundan bu yana ortaya çıkan ilk sezon. Netflix, kısa süre sonra şirkete 100 milyon dolara varan bir mega anlaşma ile yatırım yaptı. “Black Mirror”, yayın devine geçmeden ve daha küresel bir profil kazanmadan önce iki sezon yayınlandığı İngiltere yayıncısı Channel 4'te hayata başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top