Hesabım
    Jennifer Connelly ve Joel Edgerton, Bilim-Kurgu Dizisinde Buluşuyor

    Dizi, çok satan bir bilim-kurgu romanından uyarlanıyor

    Jennifer Connelly, Blake Crouch'un romanı “Dark Matter”ın Apple dizisi uyarlamasında adı daha önce duyurulan Joel Edgerton'la birlikte rol alacak. Dokuz bölümlük dizi mart ayında Apple'da sipariş edilmişti. Film, bir gece Chicago sokaklarında eve yürürken, hayatının alternatif bir versiyonuna kaçırılan fizikçi, profesör ve aile babası Jason Dessen'i (Edgerton) takip edecek. Dessen, yaşayabileceği çoklu evrenlerin ortasında gerçekliğine dönmeye çalıştığında her şey hızla kabusa dönüşür. Bu akıl almaz gerçekler labirentinde, gerçek ailesine geri dönmek ve onları hayal edilebilecek en korkunç, yenilmez düşmandan, kendisinden kurtarmak için üzücü bir yolculuğa çıkıyor.

    Connelly, Jason'ın karısı Daniela'yı canlandıracak. Bu, Connelly'nin kariyeri boyunca üstlendiği birkaç televizyon rolünden biri. Şu anda, yaklaşan dördüncü sezonuyla sona erecek olan TNT dizisi “Snowpiercer”da rol alıyor. Ayrıca kısa ömürlü Fox Wall Street draması “The Street”te rol aldı. Öncelikle “A Beautiful Mind”daki Oscar ödüllü yardımcı rolü de dahil olmak üzere eleştirmenlerce beğenilen film rolleriyle tanınıyor. En son gişe rekorları kıran “Top Gun: Maverick”te ve “Requiem for a Dream”, “House of Sand and Fog” ve “Blood Diamond” gibi filmlerde rol aldı.

    Crouch, “Dark Matter”ı beyazperdeye uyarlıyor ve aynı zamanda baş yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. Edgerton ayrıca yönetici yapımcılık yapacak. Matt Tolmach Productions'tan Matt Tolmach ve David Manpearl, ilk üç bölümünü Jakob Verbruggen'in yöneteceği projenin yapımcıları arasında yer alacak. Sony Pictures Television yapımcılığı üstlenecek ve stüdyo olarak hizmet verecek.

    Crouch'un çok satan romanlarından bazıları daha önce televizyona uyarlanmıştı. Wayward Pines roman üçlemesi Fox drama dizisi “Wayward Pines”a uyarlanırken, “Good Behavior” romanı TNT için aynı adlı bir diziye uyarlandı. Diğer romanları arasında “Abandon”, “Famous” ve “Recursion” yer alıyor. Dark Matter ise önümüzdeki yıl karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top