Hesabım
    Apple TV, Komedi Dizisi ‘Trying’ İçin Kararını Verdi

    Aile komedisi yayın hayatına devam edecek mi?

    “Trying”, Apple TV+ tarafında dördüncü sezon için yenilendi. İngiliz komedi dizisi yeni bir bölüm listesi için geri dönecek. Olumlu değerlendirilen dizinin yenilenme haberi, cuma günü yayınlanacak olan üçüncü sezon finalinden üç gün önce geliyor. “Trying” ilk sezonunu Mayıs 2020'de Apple TV+'ta yayınladığında, sekiz bölümün tamamı aynı gün platformda izlenebilir hale geldi. O zamandan beri, dizi haftalık bir formata geçti ve bu sezon her cuma platformda yeni bir bölüm yayınlandı.

    Sezon 2 ve Sezon 3'ün prömiyer tarihleri ​​​​bir istisna. Her ikisi de yeni bir sezon başlatmak için aynı anda iki bölüm yayınladı. “Trying”in şu anki sezonu, çiftin evlat edinme sürecinde yasal ve ebeveynlik gibi tuhaf zorluklarla yüzleşmeye devam ederken Nikki (Esther Smith) ve Jason'ı (Rafe Spall) takip ediyor. Nikki ve Jason hala kanatları altına aldıkları iki çocukla nasıl bağlantı kuracaklarını öğrenirken, sezon finali, ikilinin çocukları büyütmeye devam edip etmeyeceklerini öğrenmeye hazırlanırken dürtüsel bir karar verdiğini gösteriyor.

    “Trying” kadrosunda Smith ve Spall ile birlikte Oliver Chris, Sian BrookeDarren Boyd ve Robyn Cara da yer alıyor. “Trying”, BBC Studios'tan geliyor. Dizinin yaratıcısı, yazarı ve yürütücü yapımcısı Andy Wolton olurken, Jim O'Hanlon yönetmen ve baş yapımcı olarak görev yapıyor ve Josh Cole aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top