Hesabım
    "The Crown" Yıldızı Erin Doherty, BBC Dizisinde

    Doherty, Amazon / BBC ortaklığında yer alacak..

    The Crown”da Prenses Anne rolünde beğeni toplayan Erin Doherty, Amazon Prime Video ve BBC One psikolojik drama dizisi “Chloe”nin oyuncu kadrosuna başrol olarak dahil oldu. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Billy Howle (“The Serpent”), Pippa Bennett-Warner (“Gangs of London”), Jack Farthing (“Poldark”), Poppy Gilbert (“Stay Close”), Akshay Khanna (“Grace”), Brandon Micheal Hall (“Search Party”) ve yeni yetenek Alexander Eliot yer alıyor. 

    "Sex Education" yönetmeni Alice Seabright tarafından oluşturulan ve yazılan "Chloe", Birleşik Krallık'ta BBC One ve BBC iPlayer'da gala yapacak ve yaklaşık 240 ülke ve bölgede Amazon Prime Video'da yayınlanacak. Dizi, birer saatlik altı bölüme sahip olacak. Doherty, annesiyle birlikte yaşayan ve Chloe'nin (Gilbert) görünüşte kusursuz hayatına takıntılı olan geçici işçi Becky'yi canlandırıyor. Chloe aniden öldüğünde, Becky onun hayatına sızmaya çalışır ve yakın arkadaşlarıyla iletişim kurar.

    “Chloe”, BBC One, Mam Tor Productions ve Amazon Studios arasında bir ortak yapım ve BBC Drama direktörü Piers Wenger'le BBC İçerik Sorumlusu Charlotte Moore tarafından denetleniyor. Dizi, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapan Seabright tarafından yaratıldı, yazıldı ve yönetildi. Dizinin yapımcısı Joanna Crow ("Giri / Haji") ve ikinci yönetmeni Amanda Boyle ("Skins") olacak.

    Seabright, “Becky karmaşık, cesur bir kadın kahraman ve onu oynayacak Erin'den daha iyi kimse yok. Tüm bu karakterleri yazmak bir hayaldi ve şimdi harika oyuncu kadromuzda ruh eşlerini bulmuş gibi hissediyorum. Onlarla ve harika ekibimizle gösteriyi hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum. BBC ve Amazon'a, parlak yazarlarımız Kayleigh Llewellyn, Poppy Cogan ve Bolu Babalola'ya minnettarım." dedi 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top