Hesabım
    Çığlık 6'dan İlk Fotoğraf: Hayden Panettiere

    Hayden Panettiere "Çığlık 6"dan yayınlanan ilk fotoğrafta

    Scream 4

    Wes Craven'in imzasını taşıyan unutulmaz Çığlık serisinin 5. filmi Ocak 2022'de ayında vizyona girdi. Beğeni kazanan filmin ardından Scream 6'nın da geleceği açıklandı. Vizyon tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtilen Scream 6'ten ilk fotoğraf da internete düştü.

    "Çığlık 6"da, beşinci filmin sonunda sağ kalan karakterlerin yanı sıra, 2011 tarihli "Çığlık 4"te Kirby Reed karakterine hayat veren Hayden Panettiere de izleyici karşısına çıkacak. Kirby, filmin sonunda durumu belirsiz bırakılan bir karakterdi. Dolayısıyla yeni yönetmen ve senarist ekibi onu hikayeye dahil etme konusunda özgür davranabildiler.

    Hayden Panettiere "Çığlık 6"ya Geri Dönmesi Hakkında Konuştu

    Yayınlanan fotoğrafta Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown ve Mason Gooding'in yanı sıra, yaklaşan altıncı filmle Scream çıkışını yapacak olan Dermot Mulroney gibi çeşitli yüzler yer alıyor. Görüntünün merkezinde, karakteri Scream 4'ten sağ çıkmasının ardından Kirby olarak geri dönecek olan Panettiere yer alıyor .

    Beşinci filmde orijinal ekibin geri dönmesi herkesi memnun etmişti ancak David Arquette'nin karakteri Dewey Riley kurbanlardan biri olduğu için yeni filmde olmayacak. Serinin merkezindeki Sydney Prescott'a hayat veren Neve Campbell ise altıncı filmde rol almayacağını daha önce açıklamıştı.

    Neve Campbell "Çığlık 6" İçin Geri Döneceği İddialarını Yalanladı

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top