Hesabım
    Matt Damon'dan Yeni Bourne Filmi Hakkında Heyecanlandıran Sözler!

    Damon, geliştirme aşamasında olan 6. Bourne filmiyle ilgili konuştu.

    Universal

    Matt Damon, "Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok" filminin yönetmeni Edward Berger'in yöneteceği yeni Jason Bourne filmi hakkında heyecan verici bir açıklama yaptı.

    Bourne filmleri 2002 yılında "The Bourne Identity" ile başladı. Film, hafıza kaybı yaşayan ve bir yandan hafızasını geri kazanmaya çalışırken bir yandan da suikastçılarından kaçmaya çalışan ajan Jason Bourne'a odaklanıyordu. Damon daha sonra Paul Greengrass'ın yönettiği devam filmleri "Bourne Supremacy" ve "The Bourne Ultimatum" için geri döndü. Serideki son filmi ise 2016 tarihli "Jason Bourne" oldu.

    Yeni filmin Universal Pictures'ta hazırlık aşamasında olduğu geçtiğimiz Kasım ayında ortaya çıktı ancak filmin Jason Bourne karakterini mi içereceği yoksa Jeremy Renner başrollü "Bourne Legacy" gibi yeni bir karaktere mi odaklanacağı konusunda kesin bir açıklama yapılmadı.

    Matt Damon "Jason Bourne 6" İçin Kuralını Bozacak mı?

    Stephen Colbert'in sunduğu "The Late Show"a katılan Damon, Edward Berger'e övgüler yağdırıp hayranları heyecanlandıran açıklamalar yapsa da filmde rol aldığını kesin olarak doğrulamadı. Damon kendisine "film hakkında herhangi bir detay verilmediğini" belirterek şöyle devam etti:

    "Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok'u yöneten Edward Berger adında harika bir yönetmen var. Gördünüz mü bilmiyorum, yakın zamanda çıktı. Fantastik. Alman bir yönetmen, harika biri. Ve bir fikri olduğunu söyledi. Onunla çalışmayı çok isterim! O da bunun üzerinde çalışıyor, ben de bakıyorum, bu şeyin olup olmadığını görmek konusunda sizin kadar endişeliyim, umarım harikadır ve bunu yapabiliriz."

    53 yaşındaki aktör bir noktada Bourne rolünü devretmesi gerektiğini de "artık gençleşmiyorum" diyerek vurguladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top