Hesabım
    Disney, Margot Robbie'li Karayip Korsanları'ndan Vazgeçmedi: İki Farklı Film Geliyor

    Yapımcı Jerry Bruckheimer, üzerinde çalışılan iki farklı Karayip Korsanları filmi olduğunu açıkladı.

    .

    Karayip Korsanları serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, son yıllarda, muhtemel yeni filmlere ilişkin haberlerin neden oldukça farklı filmleri tanımladığına açıklık getirdi.

    Bruckheimer'ın EW röportajında söylediğine göre birden fazla film üzerinde çalışılıyor: "İkisi farklı film. Her ikisini de yapmayı umuyoruz ve sanırım Disney de Margot'lu olanı yapmayı gerçekten istediklerini kabul ediyor."

    Filmlerin biri tamamen yeni bir oyuncu kadrosuyla bir yeniden başlatma olacak, diğeri ise Margot Robbie'nin başrolde olduğu kadın merkezli bir film olacak.

    Yeniden başlatma, muhtemelen "The Last of Us"ın yaratıcısı Craig Mazin ve orijinal serinin senaristi Ted Elliot'ın hikayesini yazdığı proje olacak. Artık bu filmin asıl senaryosunun, "Karayip Korsanlar: Salazar'ın İntikamı" filminin hikayesini yazan Jeff Nathanson tarafından kaleme alındığı görülüyor.

    Tüm göstergelere göre ilk proje bu olacak ama önce senaryo çalışmasının tamamlanması gerekiyor. Bruckheimer şöyle diyor:

    "Sanırım [Jeff Nathanson] bunu çözdü. Harika bir üçüncü perdesi var. Birinci ve ikinciyi temizlememiz gerekiyor, sonra oraya varırız. Ama harika, harika bir üçüncü perde yazdı."

    Disney "Karayip Korsanları 6" İçin Johnny Depp'i İstiyor!

    Karayip Korsanları serisinin yeni filmleriyle ilgili en büyük merak konularından biri de Johnny Depp'in Kaptan Jack Sparrow rolüne dönüp dönmeyeceği. Özellikle aktörün eski eşi Amber Heard ile olan ve tüm aşamalarıyla medyaya yansıyan karalama davası boyunca bu konuda pek çok iddia ortaya atıldı.

    Bruckheimer daha önce de belirttiği gibi, Depp'i görmek istese de Jack Sparrow'un her iki filmde de yer alması pek mümkün değil:

    "Bu bir yeniden başlatma ama bana kalsaydı o da bu işin içinde olurdu. Onu seviyorum. O iyi bir arkadaş. O muhteşem bir sanatçı ve eşsiz bir görünüme sahip."

    Karayip Korsanları 6: Johnny Depp'in Yerini Ayo Edebiri Alabilir!

    Johnny Depp'in seriye geri dönüşü hakkında en son ortaya atılan iddia, Disney'in aktörü destekleyici bir karakter olarak getirmek istediğiydi. Diğer yandan Depp, mahkeme sürecinde "kendisine dünyalar verilse bile" seriye dönmeyeceğini söylemişti.

    Margot Robbie liderliğindeki filmin ne zaman başlayacağına dair bir haber yok ve yıldızın önümüzdeki birkaç yıl içinde kesinlikle yoğun bir takvimi var. Her iki durumda da, son Karayip Korsanları filminin üzerinden yedi yıl geçtikten sonra serinin gerçekten geri dönebileceği görülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top