Hesabım
    Wes Anderson Filmi ''Asteroid City''nin Çekimleri Tamamlandı

    Ülkemizde 3 Aralık'ta vizyona girmesi beklenen The French Dispatch'in yönetmeni Wes Anderson, sıradaki filminin çekimlerini de tamamladı.

    Wes Anderson, konusu henüz açıklanmayan filmi ''Asteroid City''nin çekimlerini tamamladı. Filmin başrollerinde, yönetmenin daha önce, The Grand Budapest HotelMoonrise Kingdom gibi filmlerde birlikte çalıştığı Bill Murray ve Tilda Swinton yer alıyor. Wes Anderson, Bill Murray ve Tilda Swinton son olarak The French Dispatch filminde bir araya geldiler. 

    Söylentilere göre, Avrupa'da geçen bir aşk hikayesinin anlatıldığı Asteroid City'nin oyuncu kadrosu adeta yıldızlar geçidi. Filmin zengin oyuncu kadrosunda Tom Hanks, Adrien Brody, Margot Robbie, Scarlet Johansson, Maya Hawke, Jeff Goldblum, Bryan Cranston, Liev Schreiber, Jeffrey Wright, Hope Davis, Jason Schwartzman, Matt Dillon, Tony RevoloriSophia Lillis ve Rupert Friend yer alıyor. 

    Asteroid City, post prodüksiyon sürecine girerken, üretken yönetmen Wes Anderson, neredeyse hiç ara vermeden bir sonraki filminin çekimlerine başlayacağını açıkladı. Anderson, adı ve konusu belli olmayan filmin çekimlerine Aralık ayında, İngiltere'de başlayacak. Bu filmin de The French Dispatch ve Asteroid City gibi kalabalık bir yıldızlar kadrosuna ev sahipliği yapacağı tahmin ediliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top