Hesabım
    Will Smith ve Michael B. Jordan'dan ‘I Am Legend’ Projesi Geliyor

    I Am Legend'ın devamı için ön görüşmeler başladı

    Will Smith ve Michael B. Jordan, Warner Bros. için Akiva Goldsman tarafından kaleme alınan bir “I Am Legend” devam filminin başrolünü ve yapımcılığını üstlenecek. Smith, haberin ardından ortaklığa atıfta bulunan bir teaser fotoğrafı paylaştı ve gönderide Jordan'ı etiketledi. Oscar ödüllü Goldsman, Richard Matheson'ın 1954 tarihli romanını orijinal 2007 filmine uyarladı ve devam filmi için geri döndü.

    Konusu ve kimin yöneteceği de dahil olmak üzere yeni filmle ilgili ayrıntılar, henüz geliştirme aşamasında olduğu için az biliniyor. Francis Lawrence'ın yönettiği “I Am Legend”da Smith, insanları kana susamış mutantlara dönüştüren bir vebadan sonra New York'ta hayatta kalan tek kişi olan virolog Robert Neville'i canlandırdı. Film, 77 milyon dolarlık gişe hasılatı ile yurtiçi gişede en üst sıralarda yer aldı ve dünya çapında 585 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.

    Ekip kurma haberi, Smith'in Warner Bros.'un “King Richard” filmindeki lider performansıyla gişe rekorları kıran kariyerinin en büyük ödüllerinden bazılarını kazanırken geldi. Cumartesi günü Smith, Screen Actors Guild ödülünü eve götürmeden önce NAACP Image Awards'da en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Film ayrıca altı dalda Akademi Ödülü'ne aday gösterildi ve Smith, üçüncü kez en iyi erkek oyuncu Oscar'ına aday gösterilmesinin yanı sıra, en iyi film dalında yarışan bir yapımcı olarak tanınmaya hak kazandı.

    Smith, "Kral Richard"ın övgülerinin ötesinde, Peacock'taki ikonik dizisi "The Fresh Prince of Bel-Air"in dramatik güncellemesi olan "Bel-Air"in lansmanını ve çekimlerin tamamlanmasını da kutluyor. Bir sonraki başrolü “Emancipation” olacak. Antoine Fuqua'nın yönettiği gerilim filmi, 120 milyon dolara Apple TV Plus'a satıldı. Jordan, aynı zamanda kazanan bir sezonun ortasında ve ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olan MGM'nin “Creed III” filminde görev alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top