Hesabım
    Baz Luhrmann, Dört Saatlik Bir 'Elvis' Olduğunu Doğruladı

    Luhrmann, uzun versiyonda Nixon sahneleri olduğunu açıkladı

    Baz Luhrmann'ın "Elvis"i için resmi süres 159 dakika ama bu, yapımcının vizyona sokabilmek için indirgemek zorunda kaldığı 240 dakikalık versiyona kıyasla hiçbir şey değil. Radio Times'a konuşan Luhrmann, müzik ikonunun Richard Nixon ile skandal buluşmasını içeren sahnelerle dört saatlik bir "Elvis" kurgusu olduğunu doğruladı.

    Luhrmann, "Yani, aslında dört saatlik bir versiyonum var ama bunu 2 saat 30'a indirmelisiniz… Diğer bazı şeylere daha fazla eğilmek isterdim ve çok daha fazlası var. Demek istediğim, grupla olan ilişki gibi çektiğim birçok şey var ve bunu kısmak zorunda kaldım. Albay'ın onlardan nasıl kurtulduğu da çok ilginç." dedi.  Luhrmann, dört saatlik "Elvis" versiyonunun, Elvis'in "ilk kız arkadaşı Dixie" ile olan ilişkisinin daha büyük bir keşfini içerdiğini de söyledi. 

    Luhrmann ayrıca, Elvis'in "barbitüratlara olan bağımlılığını" ele alan sahneler de çekti ve sözlerine şöyle devam etti; "Olan şu ki, Nixon'ı görmek için aşağı inmek gibi saçma sapan şeyler yapmaya başlıyor. Bir süredir oradaydım ama her şeyin içine giremeyeceğiniz bir nokta geliyor, bu yüzden sadece karakterin ruhunu takip etmeye çalıştım.”

    Warner Bros. filmi Elvis, 24 Haziran'da sinemalarda! Oyuncu kadrosunda; Austin Butler, Tom HanksOlivia DeJonge ve Helen Thomson yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top