Hesabım
    Seni Seviyorum Adamım Sokaklara Çıktı

    21 Kasım'da vizyona girecek olan Seni Seviyorum Adamım filminin temasıyla ilgili gerçekleştirilen sokak röportajlarında bir hayli renkli cevaplar yer aldı.

    Seni Seviyorum Adamım filminin dijital medya danışmanlığını yürüten Mad Informatics'in hazırladığı video, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Biray Dalkıran yönetmenliğindeki filmin temasıyla ilgili gerçekleştirilen sokak röportajında verilen içten cevaplar renkli görüntülere sahne oldu.

    Son dönemin başarılı oyuncuları Gizem Karaca ile Barış Kılıç'ın başrollerini paylaştığı, komedi, drama ve romantizm unsurlarını buluşturan Seni Seviyorum Adamım için filmin başrol oyuncuları Yeşilçam tadında bir film yakıştırmasını yapıyor. Filmde Karaca ve Kılıç'a; Yıldız KültürOrçun KaptanSerhat ÖzcanAyşen GrudaAsuman Dabak ve Murat Serezli gibi deneyimli oyuncular eşlik ediyor.

    Eski bir müzik yapımcısı olan Berk, soğuduğu mesleğini geride bırakmak ve krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ın bir sahil kasabasına yerleşir. Gönül işleriyle de arası iyi olmayan adam, 13 yılını sessiz ve sakin bir şekilde geçirmiştir. Ezel'le tanışana kadar en önemli dertleri evi ve teknesi olan Berk'in hayatı değişmeye başlar. Neşeli ve renkli bir genç kız olan Ezel, Berk'in hayatını renklendirmeye başlar. Ancak bu aydınlık yeni bir karanlığı da beraberinde getirecektir. Çünkü Ezel ile ilgili alacağı bir haber ikilinin aşkını büyük bir sınavdan geçirecektir. 

    Seni Seviyorum Adamım, 21 Kasım 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top