Hesabım
    Jeff Goldblum Jurassic World'e Geri Döndü!

    Jurassic World 2 kadrosu yıldız doldu!

    Cronenberg'in başyapıtı Sinek'in başrolü olarak tadınıdığımız, Independence Day, Büyük Budapeste Oteli, Jurassic Park gibi filmlerin yıldızı Jeff Goldblum, Jurassic World evrenine geri dönüyor.

    Hollywood Reporter'ın özel haberine göre Goldblum, gelecek yaz vizyona girmesi beklenen, hala isimsiz Jurassic World devam filminde rol almaya hazırlanıyor. Goldblum, kült Jurassic Park filmlerinde Ian Malcolm karakterini canlandırıyordu.

    Goldblum, bir sigorta danışmanı olarak parka gelen matematikçi Dr. Ian Malcolm rolünü tekrarlayacak. Universal Pictures ve Amblin Entertainment'ın yeni Jurassic World filmlerinde Goldblum'ın yer alması Jurassic Park sevenleri heyecanlandırdı. 

    Jurassic World 2'nin oyuncu kadrosuna İlk Yenilmez: Kaptan AmerikaAçlık Oyunları filmlerinden Toby Jones ve PrometheusZombilerin Şafağı filmlerinde yer alan Rafe Spall ve Justice Smith de dahil olmuştu. Sevilen filmin devam halkasında Chris Pratt'ın canlandırdığı Owen Grady ve Bryce Dallas Howard'ın canlandırdığı Claire Dearing karakterleri ilk filmde olduğu gibi yine boy gösterecek. 

    Filmin yönetmen koltuğuna İspanyol yönetmen J.A. Bayona oturuyor. Bayona, Kıyamet Günü (2012), Yetimhane (2007), Canavarın Çağrısı (2016) gibi filmleri ile tanınıyor. İlk filmde yönetmen koltuğuna oturan Colin TrevorrowDerek Connolly ile birlikte senaryoyu üstlenecek. 

    Çekimleri Şubat ayında Londra ve Hawaii’de başlayan film ülkemizde 8 Haziran 2018'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top