Hesabım
    Zac Efron, Ted Bundy Rolüne Nasıl Hazırlandı?

    Zac Efron "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile" filmindeki rolüyle ilgili konuştu.

    Zac Efron ve Lily Collins'in başrolünde yer aldığı "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile" filmiyle ilgili Zac Efron'da Variety ile konuştu. Zac Efron, Sundance Film Festivali'nin yıldız filmlerinden biri olan ve seri katil Ted Bundy'nin dönüşüm sürecini konu edinen "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile"daki hazırlık süreci hakkında bilgi verdi.

    70'li yılların dünyaca ünlü seri katili Ted Bundy'nin hayatını konu edinen "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile" filmi yurt dışında Sundance Film Festivali kapsamında izleyicileriyle buluşmuş ve izleyiciler tarafından olumlu karşılanmıştı. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmde, başrolde yer alan Zac Efron'un geçirdiği değişim ve hazırlık süreci hakkında Efron açıklama yaptı. Variety ile yaptığı röportajda konu hakkında bilgi veren Efron vegan olmak zorunda kaldığını ifade etti. Ayrıca Efron "70'ler insanları daha çevik ve ince bir görünüme sahip. Ted her zaman biraz sıska ve yorgun görünürmüş. Benim de o görünümü elde edebilmem için sahte dişlere ihtiyacım oldu. Dişlerle konuşmak gittikçe kolaylaştı. Tamamen bitkiyle beslendim ve kardiyo yaptım. Bu gerçekten havalıydı, çevik görünüyordum. Ted Bundy ile sinir bozucu derecede fiziksel olarak benzerliklere sahibim." sözlerini sarf ederek neler yaptığından bahsetti.

    Biyografi türündeki Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile filmi, Ted Bundy'nin yaşamını Elizabeth Kloepfer'ın gözünden izleyiciye anlatıyor. Bundy'nin kız arkadaşı olan Kloepfer, yıllar boyunca Ted Bundy hakkındaki suçlamaları reddeden ama en sonunda polise her şeyi anlatan isim olarak biliniyor. Ted Bundy'ye en yakın isim olarak bile infazına yaklaştığı bir dönemde sırlarını ortaya döken Kloepfer'in gözünden izleyeceğimiz hikayenin yönetmen koltuğunda Joe Berlinger oturuyor. Voltage ve Cota Films bünyesi altında bulunan Nicholas Chartier ve Ara Keshishia filmin yapımcılığını üstlenen isimler bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Zac Efron ve Lily Collins'in yanı sıra Bir Zaman New York, WestworldParanoya gibi yapımların başarılı oyuncusu Angela Sarafyan, Metallica'dan tanıdığımız dünyaca ünlü müzisyen James HetfieldKarayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, The Truth About Emmanuel, Labirent: Ölümcül Kaçış gibi filmlerde izleme fırsatı bulduğumuz Kaya Scodelario, usta oyuncu John MalkovichThe Big Bang Theory'nin yıldız ismi Jim Parsons, Grace Victoria Cox, Alan B. Jones ve Jeffrey Donovan bulunuyor. Filmin ne zaman vizyona gireceği ise henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top