Hesabım
    Marisa Tomei, Jason Momoa'lı "Sweet Girl"ün Kadrosuna Katıldı

    Netflix, yeni orijinal içeriğine bir yıldızı daha ekledi..

    Netflix, yeni orijinal yapımı Sweet Girl'ün kadrosuna Marisa Tomei'nin de katıldığını duyurdu. Jason MomoaIsabela Merced, Adria ArjonaManuel Garcia-Rulfo ve Justin Bartha'nın da olduğu ana kadro çalışmalara başlamıştı. Görüntü yönetmeni Brian Andrew Mendoza'nın ilk yönetmenlik denemesi olan film Brad Peyton ve Jeff Fierson tarafından, ASAP Entertainment için üretiliyor. Momoa, Mendoza ve Martin Kistler de ek olarak yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek.

    Hikaye, Momoa'nın canlandırdığı Cooper adlı bir karakteri takip ediyor. Karınısı kaybeden ve yıkıma uğrayan Cooper, karısını öldüren katilleri bulmaya çalışırken, bir yandan da olası tehlikelerden kızını korumaya çalışacak. Marisa Tomei filmde bir ABD senatörünü oynayacak. Üç kez Oscar'a aday gösterilen ( My Cousin Vinny, The WrestlerIn the Bedroom ) ve My Cousin Vinny ile ödülü kucaklayan Tomei, geçtiğimiz yaz “Spider-Man: Far From Home” da May Teyze rolüyle karşımıza çıkmıştı. Jason Momoa ise Game of Thrones dizisindeki rolüyle parlamış, Aquaman ile yıldızlar arasına ismini yazdırmıştı. 

    Senaryosunu Philip EisnerGregg Hurwitz ve Will Staples'in kaleme alacağı Sweet Girl'in gösterim tarihi hakkında henüz bir bilgi yok ama Netflix'in 2020 yılı içerisinde filmi yayınlaması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top