Hesabım
    "The Batman" ve "Matrix 4"ün Vizyon Tarihleri Ertelenecek Mi?

    Üretime ara veren filmlerin vizyon tarihlerinin ertelenmesi gündemde..

    Matt Reeves'in her uyarlaması gişe rekorları kıran "Batman" filmi için Variety tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre, Coronavirüs pandemisinden kaynaklanan mevcut üretim duruşu nedeniyle, vizyon tarihinin de ertelenmesi muhtemel. Rapor, The BatmanMatrix 4 ve Red Notice dahil olmak üzere, üretimi askıya almak zorunda kalan birkaç yüksek profilli filmden bahsediyor.

    Batman'ın şu anki vizyon tarihi olan 25 Haziran 2021'e planlandığı gibi yetişme ihtimali yüzde 25 olarak görülüyor. Reeves, yaklaşık yedi haftalık çekim takvimini, salgın nedeniyle üretim durdurulmadan önce neredeyse tamamlamıştı. Bu arada, Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de vizyonda olacak ve post-prodüksiyon aşamasının sarkması nedeniyle büyük olasılıkla bu tarih ertelenecek. Böyle bakıldığında, yönetmen Lana Wachowski'nin filmini bitirmek için Reeves'ten bile daha az zamanı var diyebiliriz. 

    Warner Bros.'un Rawson Marshall Thurber imzalı ve büyük bütçeli aksiyon filmi Red Notice'e gelince; Yıldızlar Dwayne JohnsonGal Gadot ve Ryan Reynolds zaten Atlanta'da iki aydır çekim yapıyorlardı. Netflix filmleri genellikle yıl boyunca süren bir pazarlama kampanyasına sokmaz ama bu film, platformun yıl sonundan önceki ilk planı. Şirket, Mission Impossible 7'nin vizyon tarihini ise değiştirdi. Çünkü, Christopher McQuarrie ve Tom Cruise, Coronavirüs tarafından sert bir şekilde vurulmadan önce üretimini geciktirmemek için İtalya'nın Venedik kentinde çekimlere başlamak üzereydi.

    Öte yandan Disney, haziran ayında Marvel’in Doctor Strange devam filmini çekmeye başlayabilme planlarıyla ilerliyor, planda şimdilik bir değişiklik yok ve uzaktan da olsa ön üretim devam ediyor. Tabii ki, henüz kesin bir karar verilmedi ama büyük ihtimalle Warner Bros., The Batman, Matrix 4 ya da iki filmin birden tarihini erteleyecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top