Hesabım
    Müzikal Film "In The Heights"ın Vizyon Tarihi Açıklandı

    Lin Manuel Miranda'lı In The Heights, 2021'e alındı.

    Anthony Ramos ve Lin Manuel Miranda'nın yıldızı olduğu müzikal tiyatro oyunundan uyarlama In The Heights'ın vizyon tarihi sonunda resmi olarak açıklandı. Coronavirüs salgını nedeniyle film ertelenmiş ve süresiz olarak tarihi askıya alınmıştı. Şimdi ise 2021'in yaz aylarında izleyici karşısında olacağı duyuruldu.

    Crazy Rich Asians ve Now You See Me 2 ile başarı yakalayan Jon M. Chu'nun Broadway müzikalinden uyarladığı popüler yapım In The Heights'ın vizyon tarihi duyuruldu. Warner Bros bünyesinde geliştirilen ve vizyona girecek olan film için 18 Temmuz 2021 tarihi takvimlerde işaretlendi. Planlanan tarihten tam 1 yıl sonra vizyona girecek olan müzikal film, coronavirüs salgınının kurbanlarından biri olacak gibi görünüyor. Yönetmen Jon M. Chu, filmin yaz atmosferine sahip olduğunu daha önce belirtmişti. Bu nedenle vizyon tarihi için de bu kadar süre beklenme kararı alınmış olabilir.

    Quiara Alegria Hudes'in müzikal tiyatrosunda uyarlanan In The Heights'ın konusu ise şöyle: New York’un Washington Heights mahallesinde geçen hikaye bir şarap dükkanı sahibine odaklanıyor. Büyükannesinden kendisine bir servet miras kalan dükkan sahibi, dükkanı kapatıp emekli olma ve Dominik Cumhuriyeti’ne yerleşme konusunda karışık duygular içinde kalıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Anthony Ramos ve Lin Manuel Miranda'nın yanı sıra Stephanie Beatriz, Jimmy SmitsCorey Hawkins gibi isimler yer alıyor.

    In The Heights'ın ülkemizde vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Ancak yurt dışında 18 Temmuz 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top