Hesabım
    "Matrix 4"ün Vizyon Tarihi 2022 Yılına Ertelendi

    Matrix ve Keanu Reeves hayranlarına kötü haber geldi.

    Warner Bros., henüz tam ismi belli olmayan dördüncü “Matrix” filmini yaklaşık bir yıl ertleledi ve 2022 yılının bahar mevsimine taşıdı. Hollywood stüdyoları, COVID-19 salgınının neden olduğu salon kapanmaları ve daha önemlisi prodüksiyon çalışmalarının dururulması nedeniyle yayın programlarını sürekli değiştiriyor. Elbette, pandemi etkilerinin kaybolmaması ve sağlık açısından yaşanan belirsizlik de bu duruma sebebiyet veriyor.

    Almanya'da, durdurulmadan önce yapım aşamasının ve çekimlerin ortasında olan yeni “Matrix” filmi, 21 Mayıs 2021'den, 1 Nisan 2022'ye ertlendi. Orijinal serinin yıldızları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, yaratıcı yönetmen Lana Wachowski'yle birlikte dördüncü “Matrix”e geri döndüler. Yahya Abdul-Mateen IIJessica Henwick ve Neil Patrick Harris de bu bölümde önemli rollerde yer alacak.

    Warner Bros., “Matrix” devam filminin yanı sıra Anne Hathaway’in “Witches” versiyonunu da erteledi. Octavia Spencer, Stanley Tucci ve Chris Rock'ın da rol aldığı film, ekim ayında sinemalarda gösterime girecek. Ayrıca, Efsanevi “Godzilla vs. Kong” daha önce “Matrix 4” için duyurulan 21 Mayıs 2021 tarihini devralacak. Warner Bros. ayrıca “Tom ve Jerry" çizgi filmini de 5 Mart'tan, 23 Aralık'a taşıdı. 

    Stüdyo ayrıca 4 Haziran 2021'de adsız bir New Line korku filmi yayınlayacağını ve 16 Ekim'de planlanan adsız bir Warner Bros. “etkinlik filmi”nin programdan kaldırıldığını duyurdu. Warner Bros. Tenet açıklamasını cuma öğleden sonra yaptı ve Christopher Nolan'ın casus gerilim filmi “Tenet”i 17 Temmuz'dan 31 Temmuz'a ertelediğini açıkladı. Şirket böylece, son planda 6 filmin yerini değiştirmiş oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top