Hesabım
    Brad Pitt ve Margot Robbie'li "Babylon", Vizyon Tarihini Aldı

    Filmin yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Damien Chazelle oturuyor..

    Magic Radio Youtube

    Yakın zamanda yayınlanan 2021'in en çok beklenen filmleri listelerinde "Babylon"u defalarca görmüştük ama Damien Chazelle'in "First Man"den sonraki ilk uzun metrajlı filmini 2022'ye ve hatta 2023'e kadar göremeyeceğiz. Vizyon tarihi için yapılan resmi açıklamaya göre, Paramount, "Babylon"u Aralık 2021'den 25 Aralık 2022'ye taşındı. Bu tarih, Oscar kampanyası için sınırlı bir vizyon tarihi. Chazelle’nin büyük bütçeli filmi, bütün sinemalara 6 Ocak 2023’te gelecek. 

    Bu haber şoke edici bir sürpriz ya da beklenmedik bir karar değil. Covid-19, film endüstrisini 2020'nin büyük bir bölümünde kapattıktan sonra, birçok filmin gösterimi ertelendi ve domino etkisi yaparak birkaç seneyi birden etkiledi. "Babylon" da yapım sürecindeyken erteleme alan filmlerden biri oldu. Yakın zamanda düşen bir diğer haberdeyse, Margot Robbie'nin görüşmelerde olduğu açıklandı ve Emma Stone'un yerine filme dahil oldu.

    Hollywood'un neredeyse yüz yıl önce yaşadığı, sessiz filmlerden “sesli filmlere” geçişini anlatan uzun metrajlı filmde, Robbie'nin Brad Pitt'le başrolü paylaşması bekleniyor. Elbette, bu değişiklik "Babylon"un yapımının henüz başlamadığı anlamına da geliyor. Tüm raporlara göre, Chazelle’in filmi, çekilmesi biraz zaman alacak devasa bir dönem prodüksiyonu olacak. Bu yüzden, bu filmin prodüksiyonu henüz başlamadıysa, Aralık ayına kadar onu aceleye getirmek pek olası görünmüyor. Bununla birlikte, Paramount'un Noel tatili için bir takvim hazırladığı ve Chazelle'in önceki çalışmaları gibi "Babylon" un da Oscar için iddalı olacağı düşünülüyor.

    Her şeye rağmen, bir yıllık gecikme hiç kimse için iyi bir haber değil. Umarız bu, Chazelle'e dünyanın en büyük yıldızlarından bazılarıyla başka bir kaliteli film oluşturmak için bolca zaman verir ve avantaja dönüştürmesini sağlar. Bulunduğumuz atmosferde artık tarihlerin pek önemi yok. Salgın sona ersin ve sinema salonlarına dönelim, tek isteğimiz bu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top