Hesabım
    Emma Stone, Damien Chazelle'in "Babylon" Filminin Kadrosundan Ayrıldı!

    Chazelle, Emma Stone'un yerine kiminle görüşüyor?

    Margot Robbie'nin, Damien Chazelle’in Paramount için yaptığı dönem draması "Babylon"da Emma Stone'un yerini almak için ilk görüşmelerde olduğu doğrulandı. Stone, zamanlama sorunları nedeniyle “La La Land”de birlikte çalıştıktan sonra Chazelle'le yeniden bir araya geleceği filmin kadrosundan ayrılmak zorunda kaldı. 

    Stone ve Brad Pitt, bir yıl önce Paramount'un sessiz filmlerden sesli filmlere geçiş döneminde gerçekleşecek olan ve gerçek hayatla kurgusal karakterlerin bir karışımını içeren projenin haklarını aldığında "Babylon"un kadrosuna bağlıydı. Filmin planlanan vizyon tarihi 2021 yılının Noel haftası. “Babylon”un yapımcılık görevini ise Olivia Hamilton, Matt Plouffe, Marc Platt ve Tobey Maguire üstlenecek.

    Kasım 2019'da, Kaliforniya Film Komisyonu,Golden State'teki dönem dramasının çekimleri için 17,5 milyon dolarlık vergi kredisi tahsis etti. Komisyon, "Babylon"un "nitelikli harcama" olarak 83,4 milyon ABD Doları kazandıracağını tahmin ediyordu. California işçilerine verilecek ücretler ve eyalet içi satıcılara yapılan ödemeler bu kazanç içinde tanımlanıyordu ve normal şartlarda 180 gün içinde başlaması planlanan bir prodüksiyon vardı.  Covid nedeniyle bu durum gerçekleşmedi ama anlaşma için yeni zemin arayışı sürüyor.

    Rol için göüşülen Robbie, bu yılın başlarında "Bombshell" filmindeki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar adaylığı aldı. Ayrıca, “I, Tonya”da buz patencisi Tonya Harding'i canlandırmasıyla 2018'de en iyi kadın oyuncu ödülüne aday gösterildi. Yıldız, DC Comics'in "Suicide Squad" filminde Harley Quinn olarak ortaya çıktı ve bu yılın başlarında "Birds of Prey"de karakteri yeniden canlandırdı. Son olarak, Brad Pitt'le birlikte oynadığı 2019 yapımı “Once Upon a Time in Hollywood”da Sharon Tate rolünü oynadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top