Hesabım
    Mila Kunis, 'Luckiest Girl Alive' Uyarlamasında Başrolde!

    Çok satan romanın uyarlaması Netflix'le geliyor..

    Getty Images

    Altın Küre adayı Mila Kunis, Netflix için uzun metrajlı film uyarlaması Luckiest Girl Alive'da rol alacak. Mike Barker, yazar Jessica Knoll'un kendi kitabından uyarladığı bir senaryodan filmi yönetecek. Jessica Knoll'un çok satanlar listelerine giren romanı, her şeye sahip gibi görünen keskin dilli bir New York kadını olan Ani FaNelli'ye odaklanıyor.

    FaNelli, parlak bir dergide aranan bir pozisyon, harika bir gardırop ve ufukta rüya gibi bir düğünü olan bir kadın. Ancak, bir suç belgeselinin yönetmeni, onu prestijli Bradley Okulu'nda gençken meydana gelen şok edici olayı kendi tarafından anlatmaya davet ettiğinde, titizlikle hazırlanmış hayatını açığa çıkarmakla tehdit eden karanlık bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

    The Handmaid's Tale ve Fargo bölümlerini içeren bir kariyere sahip olan yönetmen Mike Barker, film için çalışmalara başladı. Bruna Papandrea ve Jeanne Snow, Made Up Stories adına yapımcılığı üstlenirken, Picturestart adına Erik Feig - Lucy Kitada ve Orchard Farm Productions için Mila Kunis yapımcılar arasında yer alacak.

    Knoll, Lisa Sterbakov, Shayne Fiske Goldner ve Steve Hutensky yönetici yapımcılar olacak. Başrol oyuncusu Mila Kunis, Black Swan filmindeki performansıyla yardımcı kadın oyuncu dalı için Altın Küre adaylığı kazanmıştı. Mila Kunis, son olarak Four Good Days ve Breaking News in Yuba County filmlerinde rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top