Hesabım
    Andaç Haznedaroğlu ile "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?" Hakkında Konuştuk!

    Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? röportajımız yayında!

    Aynı isimli tiyatro oyunundan uyarlanan "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?", Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Biz de filmin yönetmen koltuğuna oturan başarılı isim Andaç Haznedaroğlu ile "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?" hakkında konuştuk, aklımızdaki sorulara cevap aldık.

    Andaç Haznedaroğlu'nu "Her Şey Aşktan", "Acı Tatlı Ekşi" ve "Misafir" filmleriyle tanıyoruz. Yönetmenin röportajında da bahsettiğine göre dizi sektörüyle başlayan kariyeri, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? filmi ve diğer sinema filmleri için bir hazırlık niteliğinde bulunuyor. Yönetmen röportajda, coronavirüs döneminde film çekmenin zorluklarından ve kazandıkları deneyimlerden bahsetmeyi ihmal etmedi.

    "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?", ailesiyle birlikte yaşadığı çevreye uyum sağlamak için çabalayan, üstün zekalı bir çocuk olarak dünyaya gelen Gülseren'in hayatına odaklanıyor. Filmin uyarlandığı tiyatro oyunu 1999 yılında sahnelenmeye başlamıştı. Oyunda, Demet Akbağ başkahramanı canlandırıyordu. Filmde ise Akbağ'ın yerini Ecem Erkek aldı. Ayrıca ona Yılmaz Erdoğan, Devrim Yakut, Engin Alkan, Merve Dizdar, Ushan Çakır, Bülent Çolak ve Bora Akkaş eşlik ediyor.

    Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?, Netflix'te 9 Nisan tarihinden itibaren izleyici karşısına çıkacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top