Hesabım
    ‘The Amazing Maurice’in Animasyon Uyarlamasına Yıldız İsimler!

    Seslendirme kadrosuna yeni oyuncular eklendi..

    Sky, David Tennant (Doctor Who), Ariyon Bakare (His Dark Materials), Rob Brydon (Roald & Beatrix: The Tale of the Curious Mouse), Julie Atherton (Avenue Q) e YouTuber Joe Sugg dahil olmak üzere, bir Sky orijinali olan The Amazing Maurice için ek oyuncu kadrosunu onayladı. Sir Terry Pratchett’in ödüllü çocuk romanının merakla beklenen uyarlaması için Hugh Laurie, Emilia Clarke, David Thewlis, Himesh PatelGemma Arterton ve Hugh Bonneville'in isimleri daha önce duyurulmuştu.

    Bir Sky Original olan The Amazing Maurice'de, Maurice, kendi kendini yetiştirmiş konuşan farelerden oluşan bir grupla arkadaş olarak dolandırıcılık yapan bir sokak kedisidir. Maurice ve kemirgenler, zarar görmüş Bad Blintz kasabasına vardıklarında, Habise adında bir kitap kurduyla karşılaşırlar ve küçük dolandırıcılar kısa süre sonra kanalizasyona gider.

    Filmde Terry Pratchett'ın tam desteği var ve yapımcılık Narrativia ile birlikte yürütülecek. Yapımcılar Julia Stuart (Sky), Emely Christians (Ulysses), Andrew Baker, Robert Chandler (Cantilever Media) ve Rob Wilkins (Narrativia) olacak. Filmin yönetmeni Toby Genkel, ortak yönetmen ise Florian Westermann olurken, Terry Rossio senaryoyu kaleme aldı.

    The Amazing Maurice and His Educated Rodents, 2001 yılında Doubleday tarafından yayınlanan ve dünya çapında yaklaşık 90 milyon kitap satan Sir Terry Pratchett'in bir çocuk fantezisi. Discworld serisinin 28. romanıydı, ancak ilk olarak çocuklar için yazılmıştı. The Amazing Maurice, Fareli Köyün Kavalcısı ile ilgili Alman masalından ve halk masalı türünün bir parodisinden uyarlandı. The Amazing Maurice, bir Sky Original yapımı olarak 2022'de Sky Cinema'da yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top