Hesabım
    Taika Waititi, 'Thor: Love and Thunder' Hakkında Konuştu

    Waititi'den hayranları heyecanlandıracak açıklama

    Yönetmen Taika Waititi'nin 2017 yapımı Thor: Ragnarok'la Marvel Sinematik Evreni'nde sınırları zorladığını düşündük ama kendi sözlerine bakılırsa henüz hiçbir şey görmedik. Yeni Zelandalı yönetmen, Empire'la yaptığı özel bir sohbette, kendisinin ikinci, MCU'nun dördüncü Thor filmi olan Thor: Love and Thunder'ın çok çılgın olduğunu ve esprili bir dille “yapılmaması gerektiğini” söyledi.

    Waititi, kısa süre önce, Chris Hemsworth'un Thunder of God olarak yeniden oynadığı süper kahraman filminin prodüksiyonunu tamamladı. Kadroda ayrıca, rolüne geri dönen Natalie Portman da yer alıyor. Portman, son olarak 2013 yapımı Thor: The Dark World filminde Jane Foster olarak görüldü ve seriye Waititi filmiyle geri dönüyor.

    Waititi, film hakkında; "Hayatımda çılgınca şeyler yaptım. Adeta 10 hayat falan yaşadım ama şimdiye kadar yaptığım en çılgın film bu oldu. Bir filmin tüm unsurlarını yazdıysanız, bir anlam ifade etmeyebilir. Sonuç neredeyse yapılmaması gerektiği gibi oldu. Bir odaya girip şunu, şunu ve şunu istiyorum. İçinde kim var? Bu insanlar. Adını ne koyacaksın? Love and Thunder. Yani, bir daha asla çalışmayabilirim. Belki bundan sonra devam etmem." dedi. Waititi ayrıca Empire'a Love and Thunder'ın Ragnarok'tan "çok farklı" olacağını söyledi ve "Bu daha çılgın. Size neyin farklı olduğunu söyleyeceğim. Bu filmde çok daha fazla duygu olacak. Ve daha çok aşk. Ve daha çok gök gürültüsü. Ve çok daha fazla Thor. Eğer fotoğrafları gördüyseniz anlarsınız.” dedi.

    Thor: Love and Thunder'ın 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. Filmde ayrıca, Tessa Thompson, Jeff Goldblum, Guardians of the Galaxy yıldızları Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff, Karen Gillan, cameo sahnelerde Russell Crowe, Matt Damon, Sam NeillLuke Hemsworth ve belki de en heyecan verici olanı, kötü adam Gorr the God Butcher rolünde Christian Bale yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top