Hesabım
    Damien Chazelle Filmi "Babylon"un Kadrosu Genişliyor!

    Filme yeni oyuncuların eklendiği duyuruldu..

    Damien Chazelle'in 1920'ler atmosferi içeren Hollywood yapımı Babylon filmi, oyuncu kadrosunu tamamlamak için birkaç ismi daha listeye ekledi. Zamanda geriye gitmeye hazırlananlar arasında Max Minghella, Flea, Samara Weaving, Rory Scovel, Lukas Haas, Eric RobertsP.J. Byrne ve Damon Gupton da yer alacak. Hepsi, adı daha önce duyurulan Margot Robbie, Brad Pitt, Diego Calva, Jovan AdepoLi Jun Li ve Katherine Waterston'a katılmış oldu.

    Oscar ödüllü La La Land ve Whiplash filmlerinin yönetmeninin bir sonraki filminin senaryosu ve hikaye detayları gizli tutuluyor ama Paramount filminini R-dereceli olduğu ve Hollywood'da sinema endüstrisinin sessiz filmden sesli filmlere geçiş dönemini anlattığı biliniyor. Chazelle, yönetmenliğin yanı sıra senaryoyu da yazdı. Babylon, 6 Ocak 2023'te genel vizyonunu yapacak ve öncesinde 2022 Noel Günü'nde sınırlı gösterimi düzenlenecek.

    Olivia Hamilton, Matt Plouffe ve Marc Platt filmin yapımcıları. Tobey Maguire, Helen Estabrook ve Adam Siegel ise yürütücü yapımcılar. Kadroya katılan oyunculardan Minghella şu anda Hulu'da The Handmaid's Tale'in dördüncü sezonunda rol alıyor. ABD'li izleyicilerin önüne Ready or Not'la çıkan ve daha sonra Paramount'un yaz filmi Snake Eyes'da izlenebilecek olan Weaving bir diğer yeni oyuncu. 6 Grammy ödüllü Red Hot Chili Peppers'ın basçısı Flea, Back to the Future, Baby Driver, Toy Story 4 ve Boy Erased gibi filmlerde rol aldı ve kariyerine bu projeyle devam edecek.

    Chazelle'in First Man filminin yanı sıra Inception, Witness ve yakında çıkacak olan Midnight in the Switchgrass'ın yıldızı olan Haas, I Feel Pretty ve House gibi komedilerde rol alan Komedyen Scovel, Runaway Train, Inherent Vice ve The Dark Knight gibi birçok filmin yıldızı Roberts ve Green Book, The Wolf of Wall Street, Bombshell ve Big Little Lies'ın yıldızı Byrne da anlaşmayı imzalayan yeni oyuncular arasında. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top