Hesabım
    Yeni ‘Star Trek’ Filminin Yönetmeni Belli Oldu

    Filmin senaryosunu yazacak isimler de açıklandı

    Marvel Sinematik Evreni'nden son sınıra! “WandaVision” yönetmeni Matt Shakman, Lindsey Beer (“Sierra Burgess Is a Loser”) ve Geneva Robertson ("Captain Marvel")'ın senaryosundan gelen bir sonraki “Star Trek” filmini yönetmek için Paramount Pictures ve Bad Robot tarafından projeye dahil edildi. J.J. Abrams ise yapımcılık görevini üstlenecek. Oyuncu kadrosu konusunda ise henüz bir bilgi yok.

    Haber, Shakman'ın, Disney Plus serisiyle Emmy adaylığı aldığı gün gelmiş oldu. “Six Feet Under”, “House”, “It's Always Sunny in Philadelphia”, “Game of Thrones” ve “Succession” dahil olmak üzere üretken bir televizyon yönetmeni olan Shakman, bir önceki uzun metrajlı filmini, 2015 yapımı bağımsız gerilim filmi “Cut Bank”le yaptı. Filmin başrollerinde Liam Hemsworth ve Billy Bob Thornton yer aldı.

    Paramount'un yeni bir "Star Trek" filmi yapması uzun bir bekleyişti. 2016 yapımı son film "Star Trek Beyond", Justin Lin tarafından yönetildi ve dünya çapında 343,5 milyon dolar kazandı. Bad Robot şirketi ve Abrams tarafından yapılan üç "Star Trek" filminin en düşük hasılatını elde etti. Bu filmler “Trek” zaman çizelgesini sıfırladı ve orijinal seri karakterlerini, James T. Kirk rolünde Chris Pine ve Spock rolünde Zachary Quinto da dahil olmak üzere yeni yüzlerle tanıştırdı. 2018 yılında S.J. Clarkson (“Jessica Jones”), Chris Hemsworth'un da rol alacağı bir Star Trek filmi için anlaşma imzaladı ama daha sonra proje iptal oldu.

    Benzer şekilde, Quentin Tarantino'nun desteklediği "farklı" bir “Star Trek” filmi de gündemi epey meşgul etti ama o konudan da uzun bir süredir ses yok. Paramount, Emma Watts'ın başkanlığı devralmasının ardından geçen yıl “Fargo”nun yönetmeni Noah Hawley'den gelmesi beklenen orijinal bir “Star Trek” filmini iptal etti. Mart ayında Paramount ve Bad Robot, Shakman'ın yönetmeye ayarlandığı ayrı bir “Star Trek” filmi yazmak için “Fear the Walking Dead” yazarı Kalinda Vazquez'le görüştü.

    TRANSLATE with x

    English

    ArabicHebrewPolish
    BulgarianHindiPortuguese
    CatalanHmong DawRomanian
    Chinese SimplifiedHungarianRussian
    Chinese TraditionalIndonesianSlovak
    CzechItalianSlovenian
    DanishJapaneseSpanish
    DutchKlingonSwedish
    EnglishKoreanThai
    EstonianLatvianTurkish
    FinnishLithuanianUkrainian
    FrenchMalayUrdu
    GermanMalteseVietnamese
    GreekNorwegianWelsh
    Haitian CreolePersian

    TRANSLATE with

    COPY THE URL BELOW

    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE

    ">

    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal

    Back

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top