Hesabım
    Brad Pitt ve Margot Robbie'li "Bablyon"un Kadrosu Genişliyor

    Oscar'lı yönetmen Damien Chazelle'in filmine yeni oyuncular!

    Staurday Night Live'la çıkış yapan Chloe Fineman ve The Goldbergs'ten Jeff Garlin, Damien Chazelle'in Paramount Pictures için yazıp yönettiği ve Hollywood'un altın çağına övgü niteliğindeki yeni filmi Babylon'un kadrosuna dahil oldu. The Middle'ın yıldızı Troy Metcalf'ın da filmin kadrosuna dahil olduğu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı ve şu anda çekimler devam ediyor.

    Filmin ana kadrosunda ve adı daha önce duyurulan yardımcı oyuncu kadrosunda yıldızlar topluluğu yer alıyor. Başrollerde yer alan Brad Pitt ve Margot Robbie'in yanı sıra Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun LiKatherine Waterston filmin kadrosunda yer alıyor. Jean Smart, Max Minghella, Samara Weaving, Olivia Wilde, Spike Jonze ve Tobey Maguire da ufak rollerle filmde yer alacak.

    Damien Chazelle tarafından yazılan ve 1920'lerin sonlarında sesli filmlere geçiş dönemini anlatan Babylon, birden fazla karakterin yükseliş ve düşüş hikayesini anlatacak. Yapımcılar arasında Olivia Hamilton, Matt Plouffe ve Marc Platt yer alıyor. Film, 25 Aralık 2022'de sınırlı gösterim, 6 Ocak 2023'te ise genel salon gösterimiyle izleyici karşısına çıkacak.

    2019'da SNL'ye katılan katılan Fineman, Drew Barrymore, Meryl Streep, ve Nicole Kidman gibi ünlüleri taklit etmesiyle tanınıyor. Şu an Father of the Bride'ın yeniden çevriminin çalışmalarıyla meşgul. Garlin, uzun soluklu ve başarılı komedi dizisi Curb Your Enthusiasm'ın yıldızlarından ve yönetici yapımcılarından biri. Metcalf ise son olarak For All Mankind ve Good Girls dizilerinde yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top