Hesabım
    Tony Revolori, Yeniden Wes Anderson'la Çalışacak

    'The Grand Budapest Hotel'in yıldızı Revolori, Anderson'ın yeni filminin kadrosunda

    Deadline'ın haberine göre, Tony Revolori'nin bir sonraki projesi, yönetmen Wes Anderson'la bir araya gelmesi anlamına geliyor. Wes Anderson ve The Grand Budapest Hotel'in çıkış yapan yıldızı Tony Revolori üçüncü kez bir araya gelecek. Oyuncu, yakında çıkacak olan The French Dispatch filminin kadrosunda da yer alıyor ve ilk önemli çıkışını The Grand Budapest Hotel'le yapmıştı.

    Revolori'ye, diğer Anderson favorileri Bill Murray, Adrien Brody, Bryan Cranston ve Tilda Swinton'ın yanı sıra Margot Robbie, Scarlett Johansson, Jeffrey WrightRupert Friend ve Tom Hanks katılıyor. Filmin yakın zamanda İspanya'da çekilmesi bekleniyor. Anderson'ın yazıp yöneteceği ve adı açıklanan oyuncular dışında proje hakkında pek bir şey bilinmiyor.

    Film, The French Dispatch'in Cannes Film Festivali'ndeki galasının ardından ivme kazandı. French Dispatch'in yanı sıra Revolori, Sony ve Marvel filmi Spider-Man: No Way Home'da da görülecek. Ayrıca; yakın zamanda Apple'ın Servant dizisinin ikinci sezonunda yer aldı. Revolori, Willow'un Disney Plus için çekilen ilk sezonunun yapımını tamamlıyor.

    Wes Anderson'ın bu sene izleyeceğimiz, Revolori'li yeni filmi The French Dispatch, ekim ayında ABD'de gösterime giriyor. Ülkemizdeki vizyon tarihi, bir değişiklik olmazsa 3 Aralık 2021 olarak planlandı. İspanya'da çekilecek yeni filmi ise en erken 2023 yılında izleyebileceğiz. Çekimler, sonbahar aylarında başlayacak ve tamamlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top