Hesabım
    Heyecanla Beklenen "The Matrix Resurrections"tan Fragman!

    İkonik serinin yeni filminden ilk fragman yayında!

    İkonik film serisinin yeni bölümü olan The Matrix Resurrections'tan ilk fragman geldi. Heyecanla beklenen film, 22 Aralık 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. 1999 yılında çığır açan orijinal film The Matrix ve 2003 yılında peş peşe vizyona giren The Matrix Reloaded ve The Matrix Revolutions'ın devam filmi olan The Matrix Resurrections, 18 yıl sonra Neo ve Trinity'nin geri dönüşünü müjdeliyor.

    Bu kez, Lana Wachowski'nin tek başına yönettiği, senaryosunu David Mitchell ve Aleksandar Hemon'la birlikte yazdığı film, Neo'nun kafasındaki bazı soru işaretlerini bulmaya çalışmasıyla başlıyor. Yine yaratıcı görsel tercihlerin olduğu film, fragmandan anlaşılacağı üzere zihinleri kurcalayacak bir senaryo ve yine bol aksiyon vaat ediyor.

    Orijinal seriden Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith ve Lambert Wilson gibi isimlerin yeniden karşımıza çıkacağı oyuncu kadrosuna yeni eklenen isimler arasında Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick HarrisJessica Henwick, Ellen Hollman, Jonathan Groff, Christina Ricci ve Priyanka Chopra Jonas  yer alıyor. Seriye damga vuran isimlerden Laurence Fishburne ve Hugo Weaving ise yeni filmde yer almıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top