Hesabım
    "Black Panther"dan Karakter Posterleri!

    "Black Panther" 16 Şubat 2018'de vizyonda!

    2012 yılında vizyona giren Yenilmezler ile yepyeni bir süper kahramanlar çağı başlamıştı. Yenilmezler serisi ve solo süper kahraman filmleri ile evrenini adım adım genişleten Marvel'ın yeni bombası ise yeni nesil Örümcek Adam'la birlikte Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde seyirciye tanıtılan Black Panther oldu. Wakanda'nın prensi T’Challa’nın hikayesini anlatan film için 2018'i beklememiz gerekse de filme dair görseller gelmeye devam ediyor. Filmde karşımıza çıkacak karakterlerin posterleri yayınlandı.

    Creed: Efsanenin Doğuşu ve Son Durak ile büyük beğeni toplayan Ryan Coogler'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği filmde ünlü süper kahramanı bir kez daha Chadwick Boseman canlandıracak. Filmin kötü adamı Erik Killmonger rolünde ise Creed'in başrolü Michael B. Jordan'ı, eski Wakanda üyesi, yeni karanlık taraf ajanı olan Nakia rolünde Lupita Nyong’o'yu ve Dora Milaje üyesi olan ve Wakanda kralı için eş olmak adına eğitilen Okoye rolünde Danai Gurira'yı göreceğiz. 

    Filmin kadrosuna American Crime Story'nin Emmy ödüllü Christopher Darden'ı Sterling K. BrownSherlock dizisinin Dr. Watson'ı, Hobbit serisinin Bilbo Baggins'i Martin FreemanLetitia WrightWinston DukeFlorence KasumbaSterling K. BrownJohn Kani yer alıyor.

    Black Panther 2 parça halinde seyircilerle buluşacak olan Avengers: Infinity War'da da boy gösterecek. Black Panther ülkemizde 16 Şubat 2018'de vizyona girerken, Avengers: Infinity War için ise 27 Nisan 2018'i bekleyeceğiz.

    Chadwick Boseman - T'Challa

    Angela Bassett - Ramonda

    Lupita Nyong'o - Nakia

    Michael B. Jordan - Erik Killmonger

    Danai Gurira - Okoye

    Forest Whitaker - Zuri

    Winston Duke - M'Baku

    Letitia Wright - Shuri

    Daniel Kaluuya - W'Kabi

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top