Hesabım
    "Godzilla II: Canavarlar Kralı"nın Canavar Kadrosuna İlk Bakış!

    "Godzilla II: Canavarlar Kralı" filminde karşımıza çıkacak canavarlardan ilk karakter posterleri geldi.

    Godzilla: Canavarlar Kralı'nın canavarları nihayet boy gösterdi. Gareth Edwards'ın 2014 yapımı Godzilla'sı ile Jordan Vogt-Roberts'ın Kong: Skull Island'ını bir araya getirecek olan filmde karşımıza çıkacak olan ikonik canavarlar, Godzilla ile karşı karşıya gelip savaşırken, insanlığın kaderini de bu savaşın yaratacağı yıkım belirleyecek. Merakla beklenen filmden gelen "canavar" karakter posterlerinde kuş türünden Rodan, güveye benzer Mothra ve üç başlı Ghidorah'yı görüyoruz. Gelen ilk posterlere göre, her canavar birbirinden farklı güçlü noktalara sahip ve hepsi de birbirinden tehlikeli olacak gibi görünüyor.

    Trick r Treat ve Krampus (Yılbaşı Kabusu) gibi korku/gerilim filmleri ile tanınan Michael Dougherty'nin yönetmen koltuğuna oturduğu devam filminde insanlık bu canavarların önünde bir hayli çaresiz kalıyor. Zengin kadrosunda Stranger Things'in Eleven'ı olarak ünlenen ve kısa sürede geniş bir hayran grubu edinen sempatik yıldız Millie Bobby Brown, Emmy ödüllü Kyle Chandler, "Korku Seansı" serisi ve Bates Motel'in Oscar adaylığı bulunan güzel yıldızı Vera Farmiga, kötü adam rollerinin aranan yüzü Charles Dance, 2 Oscar adayı Sally Hawkins, 3 Altın Küre adaylığı bulunan Bradley Whitford, Oscar adayı Ken Watanabe, Altın Küre adayı başarılı oyuncu Ziyi ZhangSilicon Valley ile yıldızı parlayan Thomas Middleditch gibi isimleri bulunduran film, Kripto-zooloji ajansı Monarch'ın insanlık adına verdiği zorlu mücadeleyi de gözler önüne serecek.

    Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı Kral Ghidorah ile çatışan tehlikeli Godzilla da bu devasa boyutlardaki güçlü canavarların arasında yer alıyor. Bu efsane oldukları sanılan antik süper türler tekrar yükselip de karşı karşıya geldiğinde hepsi üstünlük için mücadeleye girişiyor. Bu tehlikeli ve katastrofik mücadele sırasında insanlığın var oluşunun dengesi de pamuk ipliğine bağlı bir hale geliyor. Bu savaşta kimin kazanacağı, insanlığın kaderini olduğu kadar gezegenin baskın türünün kim olacağını da kanıtlayacak hale geliyor...

    Merakla beklenen devam halkası "Godzilla: Canavarlar Kralı" filmi 31 Mayıs 2019 tarihinde ülkemizde seyircilerin beğenisine sunulacak. Bakalım Godzilla'nın şehrin göbeğinde geçen bu yeni macerasında neler yaşanacak?

    "Godzilla II: Canavarlar Kralı"nın Canavar Kadrosuna İlk Bakış!

    Mothra

    "Godzilla II: Canavarlar Kralı"nın Canavar Kadrosuna İlk Bakış!

    Ghidorah

    "Godzilla II: Canavarlar Kralı"nın Canavar Kadrosuna İlk Bakış!

    Rodan

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top