Hesabım
    Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'ndan Altyazılı Röportaj!

    Fransız tarihinin en pahalı filmine yakından bakın!

    Lucy'nin başarılı yönetmeni Luc Besson'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı maceralı bilim kurgu yapımı Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'ndan yeni bir video yayınlandı. Filmden gelen yeni video filmin hayranlarını kamera arkasına davet ediyor. Tutkulu yönetmen 5. Element filminden tam 20 yıl sonra yine bilim-kurgu aksiyon türünde bir yapımla kamera arkasına geçiyor. Valerian filminde yönetmen bir kez daha uzayın derinliklerinde saklı kalmış bir hikayenin peşinden koşuyor. İki filmin benzerlikleri ve bağlantıları oldukça dikkat çekici. Filmin tanıtımı da Valerian ve 5. Element arasındaki benzerlikleri ön plana çıkartıyor.

    5. Element'in Besson’un senaristliğini kendisinin yaptığı bir hikaye olmasının aksine Valerian aynı isimdeki Fransız çizgi roman serisinden yola çıkılarak beyaz perde ekranlarına uyarlandı. Genç yaşlarda Luc Besson’un ilgisini çeken bu çizgi roman serisi ünlü yönetmenin aklından hiç çıkmamış gibi görünüyor.

    STX Entertainment, vizyon tarihine oldukça kısa bir süre kalan filmden paylaştığı yeni içerikler ile merak uyandırmaya devam ediyor. Fransız tarihinin en pahalı filmi olma özelliğini de taşıyan yapımdan daha önce yayınlanmamış görüntüler ve Besson’un film ile ilgili konuşmaları da videonun içeriğinde yer alıyor. 2008 yılından bu yana Fransa'nın en büyük bütçeli filmi olan Asteriks Olimpiyat Oyunları bu yıl itibariyle yerini Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu buldu. 197 milyon euro bütçeli çizgi roman uyarlamasının başrollerinde Dane DeHaan ve Cara Delevingne yer alırken onlara Clive Owen , Ethan Hawke , Herbie Hancock ve pop ikonu RihannaKris Wu ve Alain Chabat gibi isimler eşlik ediyor.

    Film, 28. yüzyılda Valerian ve Laureline'nin, insanların yerleşim alanlarına uygulanacak emirleri taşıyan bir operasyon biriminde görevlendirimesini ve Savunma Bakanlığı'nın emriyle, etkileyici bir şehir olan Alpha'ya gidişleri ile başlıyor. Alpha, evrendeki pek çok farklı türün bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaşmak için yüz yıllardır bir araya geldiği bir şehir olarak tanıtılırken şehrin merkezinde bir gizem yer alıyor. Karanlık bir güç bu şehrin huzur dolu ortamını tehdit ederken Valerian ve Laureline'nin görevi bu güç aktif olup Alpha'yı ele geçirmeden önce hem şehri hem de tüm evrenin geleceğini kurtarmak. 

    Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu ülkemizde 27 Temmuz 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top