Hesabım
    "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu" İçin Geri Sayım!

    Bilim kurgu macera filmi 27 Temmuz'da sinemalarda!

    Bilim kurgu ile fantazyayı birleştirip, içine bir doz da Scarlett Johansson katarak box office listelerini uçuran Lucy filminin yönetmeni Luc Besson'ın merakla beklenen yeni filmi Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu için geri sayım sürüyor.

    Başrollerini model ve oyunculuğun yanı sıra günümüzün gençlik ikonlarından biri olma görevini de üstenen Cara Delevingne ile yeni Life ile nesil James Dean'imiz olan Dane DeHaan'ın üstlendiği yapımda Clive OwenEthan HawkeHerbie HancockKris Wu ve Alain Chabat da yer alıyor. Besson'ın doğuştan oyunculuk ışığına sahip olduğunu söylediği pop ikonu Rihanna da filmde oldukça etkileyici sahnelerde boy gösteriyor.

    28. yüzyılda geçen film Valerian ve Laureline isimli iki ajanı temel alıyor. Valerian ve Laureline, insanların yerleşim alanlarına uygulanacak emirleri taşıyan bir operasyon biriminde görevlidirler. Savunma Bakanlığı'nın emriyle ikili, etkileyici bir şehir olan Alpha'ya görevlendirilirler. Alpha, evrendeki pek çok farklı türün bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaşmak için yüz yıllardır bir araya geldiği bir şehirdir. Fakat şehrin merkezinde bir gizem vardır; karanlık bir güç bu şehrin huzur dolu ortamını tehdit etmektedir. Valerian ve Laureline'nin görevi bu güç aktif olup Alpha'yı ele geçirmeden önce hem şehri hem de tüm evrenin geleceğini kurtarmaktır...

    Fransız sinemasında rekor kırarak en pahalı film ünvanına ulaşan yapım için 197 milyon euro harcandı. Ağırlıklı olarak makyaja giden bütçe Fransa'nın en yüksek bütçeli 2. filmi olan Asteriks Olimpiyat Oyunları'nın neredeyse 3 katı.

    Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu 27 Temmuz'da ülkemizde sinemaseverler ile buluşacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top